Nice boys don't play Rock&roll

• Креатор на темата Креатор на темата burn84
  • Време на започнување Време на започнување
Абе немој така и ја иам долга коса х)

Нвм да не бегам оф топик....

Ја на пример, нормално си се понашам ко бедгај, живеам таков живот, цело вечерно пијанчење и реметење и пијана вожња накај дома и се, ама коа стануе збор за женски, према нив сум ептен добар.... барем према тие шо ми се свиѓаат де :) Значи ако стварно има нешо меѓу нас, зашто би и се фурал нејзе? Шо ми згрешила она???? Па ја коа ум со неа сакам да си пројдам убаво бе... значи со друштво и секаде, опуштено у “ич не ми чуе“ фазон, а на само со неа “мр. најс гај“ :pipi:
А бре опасен си мали кој е како тебе :helou:.

Не може да ме привлекува некој кој се однесува ладно и незаинтересирано за мене, тогаш и јас ќе го изгубам интересот за него. Со такви така наречени лоши момци ми е интересно можеби да флертувам некогаш, ама не и да ги оставам да ме "освојат". За врска преферирам златна средина, не сакам некој цело време да ми оди по газот, ни па некој што ќе ми изиграва заебан типац.

Оф мори мајко.бед бојс немој брееееее...а ние од финска без жени останавме:pos2::pos2::pos2::pos2:

У реду.. али и тоа треба да ти иде природно, не може секој да биде што сака или да освојува женски срца по нечии инструкции за "Bad Boy". Ако не е твој стил често ќе имаш и контра ефект и повеќе би успеал да бидеш само свој.

Привлекува внимание кај девојките, предизвик за контакт, секс - да. Ако сакаш да задржиш некоја девојка што вреди и да поминеш на повисоко ниво - не.

Во одредени моменти сум фин, културен и џентелменски настроен, ипак имам добро познавање од исте тие манири и фазони,ама има моменти кога можам да ја/ги отерам у 3 пи*де материне, едноставно а и повеќето време делувам така незаинтересирано и ладнокрвно, како камен, и мн, мн ама ич не се замарам,далеку сум од филмот дека сум фраер и ме знаат сите, а и тие многуте што ме знаат, ме знаат по некоја си моја мана доблест или квалитет, :helou:

Темата ти е скрос на место. Додека бев фин ,добар, гледав секогас да им угодам - стекнав многу другарки и само другарки. Сега сум скрос друга личност (рок ен рол мен)... па ми тргна жими ку*от

Од арогантни, егоцентрични, пресамоуверени мочковци, на кои не им чује за туѓите чувства ми се гади. Ми се гади и од безкарактерни, сервилни лиглиња, кои се потценуваат себе си пред другите, и кои породаваат "јас сум многу фин" фазони.
Автодеструктивни типови исто не ми се избор. Поштувам машки со здрав смисол за хумор,со две-три прочитани книги кои знаат да дадат и примат емоции, па сеа дали се пијанчат или пијат само сокче од морковче, имаат десетки на факс или ни средно не завршиле, или па слушаат поп, а не метал, ама ич не ми е битно.
Битно ми е само да знам дека сум сакана, и да ме стимулира интелектуално.
А оние "фатални" дечки со бунтовност у стилу Џејмс Дин и слични, не ми се најпривлечни. Некако стално мислам дека таков нема обзир баш за туѓите чувства, и по дифолт ги игнорирам.

Симнувам капа.
Што е финтава со "I'm a bad boy, I mean, how cool am I?"
Ма нека биде свој, дури и тоа да значи намќор у друштво, или со сите ко од Финска да е. Сакам човек што знае што сака, што едно зборува и истото го прави.

Проблемот со фините момци е тоа што често не знаат ни самите што сакаат, или се доволно очајни па со сите типки се согласуваат. Тоа е показателот за слаб карактер, major turn-off, кога некој се согласува за нешто со мене, само колку да не ми контрира и да си помислам, лиле, колку сме слични.

Ја сакам непредвидливоста кај лошите момци и тоа е првото нешто што ми текнува како нивна карактеристика. Ако нивна карактеристика е и арогантност, "ич не ми чуе".

Истото е и со девојките колку е пофина повеќе ќе си играат со неа,а колку глуми ладна да не речам бич,се повеќе ќе го добие тоа што сака.Незнам барем според мене и јас бев така попалена по naughty boys порано,коа си бев помала,меѓутоа таа желба со текот на времето исчезнува и бараш некое машко што е интелегентно,нежно,добро и со кое ти престои иднина.Тие се само фаза од животот од кои подоцна ќе се срамиш што воопшто си ги имала.И морам да надополнам дека грешиш во врска со лошите момци дека живеат среќен живот,најчесто остануваат со средно или чекаат цел живот од мама и тато,а жена ќе најдат некоја проста домаќинка,за да чисти пелени и да смука со смукалка,додека они идат у швалерај.

Значи ако женските не гледаат нас ако имаме бед бој стајл или гуд бој. :pos: Хехе што сте запнале бе луѓе за тоа па ако ве гледаат како се однесувате само не ни вредат да се со вас. Тие те гледаат кој си и што си. Не како се однесуваш и слично. Тоа е исто како јас сеа да барам гуд грл или бед грл, а не другите поважните особини. Не викам дека сум или бед бој или гуд бој тоа се од расположение ама верујте не го гледаат само тоа.

А бе секогаш на крајот бегаат со некој пијаница од драчево така да :pos:

Леееееееее...мора да се признае..Да..xD
Сега вака ми е мене....ако видам еден така...најс бој и еден...бед бој....
Паметот вика, иди ма накај Најс Бој, али моето срце ретко да го слуша паметот така да....се иде у Бед Бој...или не...незнам ни ја :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom