Нибиру, Сумериjци и Анунаки

• Креатор на темата Креатор на темата Orion2
  • Време на започнување Време на започнување
И не мора во се и сешто да ја мешате мојата сексуална ориентација. Обично тоа се случува кога се нема аргументи. Just saying.
Исто како што немора во се и сешто да се меша телемата доколку дискутираш со телемит.;)
Во кој случај констатацијата дека телемата за многумина била телетабиси за возрасни е аргумент?

Исто како што немора во се и сешто да се меша телемата доколку дискутираш со телемит.;)
Во кој случај констатацијата дека телемата за многумина била телетабиси за возрасни е аргумент?

Телема и сексуална ориентација не е исто. Едното доаѓа природно, друго си одбрал да го следиш. А прашањето префрли го кај другар ти, он појде со фактот дека овде дискутираме Star Wars и џедаизам.

Телема и сексуална ориентација не е исто. Едното доаѓа природно, друго си одбрал да го следиш. А прашањето префрли го кај другар ти, он појде со фактот дека овде дискутираме Star Wars и џедаизам.
Грешка си, и двете доаѓаат природно.
"Секој ќе биде тоа што е, никој нема да биде воздигнат ниту понижен". ;)
Со двојни стандарди кај мене не!

Грешка си, и двете доаѓаат природно.
"Секој ќе биде тоа што е, никој нема да биде воздигнат ниту понижен". ;)
Со двојни стандарди кај мене не!

Ми цитираш како религиознине Библијата. Остај што нема везе кажаното. Но ајде, ти си знаеш :).

Ми цитираш како религиознине Библијата. Остај што нема везе кажаното. Но ајде, ти си знаеш :).
Абе остај ги ти религиозните, поентата е што двојни стандарди си имаш! Дали има или нема везе било што, треба да седнеш и да го проучиш, а не да бидеш "погоден" од начинот како некој води дискусија.
Од една страна делиш критики како било немање аргумент да се спомнува сексуална ориентација, а од друга ти спомнуваш нечија поинаква ориентација како била ваква или онаква....
А сега терај си муабетот за Нибуру, Тијамат и слично.

Поеќе те пали анунаки и како ти си генетски производ од некакви си вонземјани отколку телема, разбирам. Чекаме Нибиру и Тиамат. Може и Гилгамеш ќе се појави како супер-човекот на Ниче! Се си бидува, генетскиот код запишан во тората и Liber AL е даден пред 8400 години, само треба страниците добро да се залепат и да се прочита добро во врска со инжињерите на човекот!

Кој го запишал кодот бе Хепта?

Кој го запишал кодот бе Хепта?

Еј човек, толку, ми помина мене меракот за темава... некој нареден пат.. :)
Ти секако си знаеш, Анунаки, тие за тебе беа писателите, инжињерите... нели?

Еј човек, толку, ми помина мене меракот за темава... некој нареден пат.. :)
Ти секако си знаеш, Анунаки, тие за тебе беа писателите, инжињерите... нели?

Абе пак не одговори :).....ај друго да те прашам, што викаш ти за ова:
http://www.sun-nation.org/merkl-origins-of-life.html ?

Абе пак не одговори :).....ај друго да те прашам, што викаш ти за ова:
http://www.sun-nation.org/merkl-origins-of-life.html ?

Премногу шарено..
Хопи?
What? :D
Вистински Ред на Земјата...? Sovereign United Nations?
Индијанци?
Докторот измислил лек за сите болести преку писмото на Сумерците...?
Wow... ова е тема кај што ништо не е оф-топик.
Лајк ит.

Премногу шарено..
Хопи?
What? :D
Вистински Ред на Земјата...? Sovereign United Nations?
Индијанци?
Докторот измислил лек за сите болести преку писмото на Сумерците...?
Wow... ова е тема кај што ништо не е оф-топик.
Лајк ит.

Не лупај :)
И нормално не е оф топик, ги има тука сумеријанците на долго и широко.....можам овде да постирам ама све исто :)

Не лупај :)
И нормално не е оф топик, ги има тука сумеријанците на долго и широко.....можам овде да постирам ама све исто :)
Све е исто... не постирај.

Не лупам ништо - ова го има на страницата што ми ја даде - тие лупаат и бладаат, не ми го препишувај нивното дрдорење на мене!
Јас само прашувам што страна е ова, што е тоа S.U.N. кои се овие Хопи Чувари на Срцето на Земјата?
Каков е тој доктор кој што е сега во 4-та димензија? :cautious:
Ти застана кај сумерците и ти стана интересно...

Не ме мене обвинувај...

Све е исто... не постирај.

Не лупам ништо - ова го има на страницата што ми ја даде - тие лупаат и бладаат, не ми го препишувај нивното дрдорење на мене!
Јас само прашувам што страна е ова, што е тоа S.U.N. кои се овие Хопи Чувари на Срцето на Земјата?
Каков е тој доктор кој што е сега во 4-та димензија? :cautious:
Ти застана кај сумерците и ти стана интересно...

Не ме мене обвинувај...

Сајтов не е негов, умрен е човеков пред 10 год.
Читај и мисли ;)

Bodhidharma - Де бе па и ти, најде с кој да дискутираш не темава :D. Како да упорни играш валцер со некој кој има дв елеви нозе.

Сајтов не е негов, умрен е човеков пред 10 год.
Читај и мисли ;)

Не реков дека е негов... видов дека е починат... Но сето тоа што го спомнав јас, го пишува на сајтот и си стојат зад тоа... човекот мртов и се врти во гробот од бладањето по сајтот и неговото име споменувано таму!
Шкорпион уживај... со тебе валцер не би играл, си бирам девојче јас ;)

Реков, ми помина меракот за темава, кажав што имам... уште ќе се натегаме? Ете ви оставам простор да се докажувате за астероидите, за анунаки и ДНК како и за Нефилим, заборавив како беше пак тоа на еврејски и од кај доаѓа... ќе се снајдете ;)

Ќе наминам за некое време да видам до кај сте со „философијава“ и дали Тијамат е блиску до нас ...

Bodhidharma - Де бе па и ти, најде с кој да дискутираш не темава :D. Како да упорни играш валцер со некој кој има дв елеви нозе.
Не бе....си дискутираме ние :D
--- надополнето: 31 јули 2013 во 03:03 ---
Не реков дека е негов... видов дека е починат... Но сето тоа што го спомнав јас, го пишува на сајтот и си стојат зад тоа... човекот мртов и се врти во гробот од бладањето по сајтот и неговото име споменувано таму!
Реков, ми помина меракот за темава, кажав што имам... уште ќе се натегаме? Ете ви оставам простор да се докажувате за астероидите, за анунаки и ДНК како и за Нефилим, заборавив како беше пак тоа на еврејски и од кај доаѓа... ќе се снајдете ;)

Ќе наминам за некое време да видам до кај сте со „философијава“ и дали Тијамат е блиску до нас ...

Нефилим изгледа се однесува на паднатите....остај тоа, стар си и би требало да си доволно мудар да знаеш дека играчките се за мали деца. Од типот на твоиве ;)
И може и ќе беше ок да дадеше алтернатива, секој оној што се меша негде а не дава алтернатива го сметам за .... ај да не употребам лош збор, дрдорко. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom