Next Time

• Креатор на темата Креатор на темата M@We4kA
  • Време на започнување Време на започнување
pa da a osven pozeri i imitatori,,,slash vs bonjovi u nekoja si varianta ali toa e,, nemaat nikakva kreativnost ne se svoi jbg,lele a koa go vidov toa gitaristot so kapa slicna na slash se mi bese jasno hah,,,barem da znaese da ja pici gitarata kao nego a ne so 5 akordi ke pozira na sekoja pesna,,,,,

:smir: Среќен роденден, им посакувам се најубаво во животот.

pa da a osven pozeri i imitatori,,,slash vs bonjovi u nekoja si varianta ali toa e,, nemaat nikakva kreativnost ne se svoi jbg,lele a koa go vidov toa gitaristot so kapa slicna na slash se mi bese jasno hah,,,barem da znaese da ja pici gitarata kao nego a ne so 5 akordi ke pozira na sekoja pesna,,,,,

па кога зад нив стои Јован Јованов кој се нарекува композитор и што уште не, али нема ниту една допирна точка со тие поими :vozbud: дечките може би биле добри али не е до нив, друг ги контролира и прави да идат надоле

па кога зад нив стои Јован Јованов кој се нарекува композитор и што уште не, али нема ниту една допирна точка со тие поими :vozbud: дечките може би биле добри али не е до нив, друг ги контролира и прави да идат надоле

Колку за информација, Стефан и Мартин веќе не се дел од Јованов Продукција, неколку месеци:smir:

Колку за информација, Стефан и Мартин веќе не се дел од Јованов Продукција, неколку месеци:smir:

Аа, фала за информацијава, јес да не ми е од значење...сеуште си стојам на истото мислење,а нешто најлошо е тоа што сите ги гледаат "колку се убави" и со тоа у пакет иде и обожавање на нивната музика поради нивната физичка убавина, а квалитетот на музиката не е битна...

Како и на двајцава би им ја скратила косава еј.. Доста е копирање ГНР. Доста е! :nerv: Трагедија..
ajj bre kakvo gnr bre so zboris,Ne potcenuvaj pravi muzicari,a ovie si se ko `marionetki` haha so ke im staat na tacna idat go snimaat i tolku.I se narekuvaat muzicari..:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:---:kesa:

Гласајте за Next Time на WorldSings

A5E994F9C9C13441BE604F4C47EBE39C.jpg
WorldSings е музички натпревар во кој учествуваат музичари од целиот свет. Првите 20 песни кои ќе бидат одбрани според он-лајн гласање (кое завршува на 31. декември), ќе се квалификуваат за настап на World's best song натпреварот кој ќе се одржи на 19. март 2010 во Лас Вегас.

Наградите кои ќе бидат доделени од страна на шестчлено жири се:

Прва награда: $500.000.
Втора награда: $200.000.
Трета награда: $100.000.
Четврта награда: $40.000.

А останатите 16 финалисти ке добијат по $10.000.
За да гласате треба прво да се регистрирате.
Моментално Next Time се на 22 место со 329 гласови.

Гласајте!

www.MMM.com.mk

Next Time се веќе слушнато и изџвакано и проголтано срање така да не ми се допаѓаат.

Имаат момците музички талент и потенцијал но се во погрешен стил.
По изгледот ме потсеќаат на Влатко од Морал а некои песни на GnR иако неможат со нив да се рамнат.

Нека си бидат момците со некој свој стил а не да бидат тоа како што ќе им каже Геј Геј.

Next Time се веќе слушнато и изџвакано и проголтано срање така да не ми се допаѓаат.

Имаат момците музички талент и потенцијал но се во погрешен стил.
По изгледот ме потсеќаат на Влатко од Морал а некои песни на GnR иако неможат со нив да се рамнат.

Нека си бидат момците со некој свој стил а не да бидат тоа како што ќе им каже Геј Геј.

Геј Геј ис аут оф да пикчр!
Се спрема нов материјал. :salut::smir:

Искрено мене дечкиве многу ми се ок,мислам дека имаат голем талент и дека можат уште многу да покажат..Стефан има одличен вокал,добро се пратат со Мартин,со вежбање и упорна работа мислам дека ќе се издвојат од толпата таканаречени звезди на мак.сцена,и дека ќе си добијат свој статус..впрочем, во последно време се нешто поинтересно што се јавило во Македонија,и што малце ја направи поинтересна нашава тиња естрада!

Искрено мене дечкиве многу ми се ок,мислам дека имаат голем талент и дека можат уште многу да покажат..Стефан има одличен вокал,добро се пратат со Мартин,со вежбање и упорна работа мислам дека ќе се издвојат од толпата таканаречени звезди на мак.сцена,и дека ќе си добијат свој статус..впрочем, во последно време се нешто поинтересно што се јавило во Македонија,и што малце ја направи поинтересна нашава тиња естрада!

Во мн нешта се разбираме очигледно. :smir::smir:

Не се лоши ама мислам дека треба да сменат нешто во стилот.Да бидат свои а не нешто што е веќе видено како до сега што беа зашто во споредба со таа конкуренција се нула.Имаат потенцијал и треба да го искористат тоа навистина.На македонија и треба некој млад добар рок бенд и мислам дека имаат многу шанси да успејат ама тоа ке зависи многу од нивниот следен албум.Се надевам дека ке биде нешто добро и дека ке ме изненадат пријатно.

Ми се свиѓа..у нивен фазон..можат уште подобро,го осеќам потенцијалот искрено..мислам дека имаат светла иднина..како што естрадава ни е тиња,ова е супер они шо го прават!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom