Next Time

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Море не е исто срање ... Next Time барем се од Македонија
И Боки13 е од Македонија ама е оригинален(колку и да го мразам).
И Драганче од Лескоец, Коста Бургов, Глоријан...и тие се од Македонија ама не копираат други луѓе. Оригинални си се на свој начин.
Едно е да ти биде идол, друго е да го копираш Бон Џови целиот и како музичар и да го копираш во изглед.

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
И Боки13 е од Македонија ама е оригинален(колку и да го мразам).
И Драганче од Лескоец, Коста Бургов, Глоријан...и тие се од Македонија ама не копираат други луѓе. Оригинални си се на свој начин.
Едно е да ти биде идол, друго е да го копираш Бон Џови целиот и како музичар и да го копираш во изглед.
Де бре да му се невиди Џени, аман те со Боки ги споредувате немој вака живти ја... Дај те им бе шанса дај може ќе ги биде..

elencesrce

Love Is In The Air!
Член од
10 јануари 2008
Мислења
95
Поени од реакции
2
Mene epten mi se svigjaat deckive dvete nivni pesni mi se extra sea i ovaa novata sto beshe na Ohrid Fest beshe dobra bash sakam da gi cujam vo zivo :)

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
.. не сум ги слушала а и немам намера...незнам..претеруаа...тотално немаат свое јас...абе незнам...можда за некоја год ќе стана она она...ама има време..уште е рано да се каже:smir:

Член од
26 јули 2008
Мислења
214
Поени од реакции
19
Времето ќе покаже дал ги бива или не...али тоа шо соработуваат со џеј џеј...хммм:toe:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.518
А да речете некогаш какви такви се,ама наши се.Што им фали????Случајно Сека дане е подобра од нив???

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Де бре да му се невиди Џени, аман те со Боки ги споредувате немој вака живти ја... Дај те им бе шанса дај може ќе ги биде..
Лаванде:), реков дека не го сакам Боки ни малку, но тоа што е оригинален, оригинален си е. А тие чим почнаа со соработка со мојот човек Џеј Џеј, Тони Фен и Пекинезич, кај мене немаат шанса.

А да речете некогаш какви такви се,ама наши се.Што им фали????Случајно Сека дане е подобра од нив???
Многу работи им фалат, а ако веќе ги споредуваме со Сека, исто ѓубре.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.518
Многу работи им фалат, а ако веќе ги споредуваме со Сека, исто ѓубре.

Чекај сега се појавија,упте е рано да се дава коментари.Никој не е совршен на почетокот на својата кариера:helou:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
а зошто не им оставиме простор на дечките да си се докажат,а не да одиме по тоа дека се што е наше нечини а се што е туго е екстра:pipi:

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Имам слушнато едно песниче, не е толку лошо...

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Случајно фатив интервју со нив на Ексклузив пред малку.

Збунети, изгубени во просторот, стил на изразување - никаков. Музика - најпросечна. Не е само да се биде славен, треба да знаеш да се носиш со славата. А и еден музичар би требало да знае која е основната идеја што сака да ја пренесе преку песнта или спотот, не?

Kajgana Shop

На врв Bottom