Next Time

• Креатор на темата Креатор на темата M@We4kA
  • Време на започнување Време на започнување
Море не е исто срање ... Next Time барем се од Македонија
И Боки13 е од Македонија ама е оригинален(колку и да го мразам).
И Драганче од Лескоец, Коста Бургов, Глоријан...и тие се од Македонија ама не копираат други луѓе. Оригинални си се на свој начин.
Едно е да ти биде идол, друго е да го копираш Бон Џови целиот и како музичар и да го копираш во изглед.

И Боки13 е од Македонија ама е оригинален(колку и да го мразам).
И Драганче од Лескоец, Коста Бургов, Глоријан...и тие се од Македонија ама не копираат други луѓе. Оригинални си се на свој начин.
Едно е да ти биде идол, друго е да го копираш Бон Џови целиот и како музичар и да го копираш во изглед.

Де бре да му се невиди Џени, аман те со Боки ги споредувате немој вака живти ја... Дај те им бе шанса дај може ќе ги биде..

Mene epten mi se svigjaat deckive dvete nivni pesni mi se extra sea i ovaa novata sto beshe na Ohrid Fest beshe dobra bash sakam da gi cujam vo zivo :)

.. не сум ги слушала а и немам намера...незнам..претеруаа...тотално немаат свое јас...абе незнам...можда за некоја год ќе стана она она...ама има време..уште е рано да се каже:smir:

А да речете некогаш какви такви се,ама наши се.Што им фали????Случајно Сека дане е подобра од нив???

Де бре да му се невиди Џени, аман те со Боки ги споредувате немој вака живти ја... Дај те им бе шанса дај може ќе ги биде..
Лаванде:), реков дека не го сакам Боки ни малку, но тоа што е оригинален, оригинален си е. А тие чим почнаа со соработка со мојот човек Џеј Џеј, Тони Фен и Пекинезич, кај мене немаат шанса.

А да речете некогаш какви такви се,ама наши се.Што им фали????Случајно Сека дане е подобра од нив???

Многу работи им фалат, а ако веќе ги споредуваме со Сека, исто ѓубре.

Многу работи им фалат, а ако веќе ги споредуваме со Сека, исто ѓубре.

Чекај сега се појавија,упте е рано да се дава коментари.Никој не е совршен на почетокот на својата кариера:helou:

а зошто не им оставиме простор на дечките да си се докажат,а не да одиме по тоа дека се што е наше нечини а се што е туго е екстра:pipi:

Случајно фатив интервју со нив на Ексклузив пред малку.

Збунети, изгубени во просторот, стил на изразување - никаков. Музика - најпросечна. Не е само да се биде славен, треба да знаеш да се носиш со славата. А и еден музичар би требало да знае која е основната идеја што сака да ја пренесе преку песнта или спотот, не?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom