New Years Eve Party 2010 @ САЕМ

• Креатор на темата Креатор на темата Satellite
  • Време на започнување Време на започнување
За журката пред 3 години не сум доволно информиран. Може да ми пратиш линк од некој флаер, да видам што програма имало. Или ако не те мрзи да ми објасниш што било и како било тогаш :smir:
абе тогаш и ја несакав да идам али немаше избор кај да идеме и испадна тоа.Флаер тешко да ти најдам ама во таа хала кај што бевме само трансови најчесто лупаа до сабајле и тоа не издржав до крај.Немаше посетеност многу само пред бината пола беше пуно.Ај оваа година ваљда нема да биде така :)

Ќе може некој да ми каже колку е карта???????????????Однапред благодарам!

Добро бе, не напињајте.

Цитирам:

По незнам кој пат се спомнува.... значи: КАРТА НЕ СЕ КУПУВА НИГДЕ, НИ НА ВРАТА. КАРТА СЕ ДОБИВА ПРЕКУ ПРАЌАЊЕ НА МАИЛ ДО ОРГАНИЗАТОРИТЕ (ТОЈ НАЧИН Е ВЕЌЕ ЗАВРШЕН, КАРТИТЕ СЕ ПОДЕЛЕНИ), ОСТАНА САМО ПРЕКУ САЛОНИТЕ НА ONE КАДЕ ШТО СО КУПУВАЊЕ НЕШТО НАД 500 ДЕНАРИ ДОБИВАТЕ 2 КАРТИ ЗА НА САЕМ.
БЕЗ КАРТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЛЕЗЕ НА ЖУРКАТА.

Се извинувам јас вака...дали некој може да ми каже колку пари е карта...:pos2::pos2:
Се шалам нормално....иначе сабајле си земав 4 карти...и едвај чекам да дојде моментов

PAul smrdese :D edinstven dobar moment bese na Countdown :D

Ama Dynamic & Ananda Shake ne da razvalijaaaaaaaaaaaa :)
Ако не бил Пол Окенфолд добар незнам кој беше, не дека Дајнамик и Ананда Шејк беа лоши али топ музика пушти Пол.:helou:

А колку е карта?
Шесдесет тисуча и петнаес дИнари и конзумација сокЧе од морковче:pos2:

Абе даваат уште карти во one ? Да не се забервам за џабе од охридов...

Ќе биде весело , само јас уште да најдам некој да ме дружи и топ ќе биде :)

Иам 6 карти, сите заедно за 1000-че ги давам ...
Посебно по 200.

Хахахаха Македонци!!! :icon_lol: се за пари ќе напраат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom