New Years Eve Party 2010 @ САЕМ

• Креатор на темата Креатор на темата Satellite
  • Време на започнување Време на започнување
незнам како ќе биде годинава али бев пред 2 год на саем за нова година и тапа си поминав немаше ни народ доволно и музиката тапа ваљда овој пат ќе ви биде подобро.Помиете си топ и кажете после како било :)

Значи без карта влегување нема? :(

А да се плати ќе може ли? На врата? -.-'

По незнам кој пат се спомнува.... значи: КАРТА НЕ СЕ КУПУВА НИГДЕ, НИ НА ВРАТА. КАРТА СЕ ДОБИВА ПРЕКУ ПРАЌАЊЕ НА МАИЛ ДО ОРГАНИЗАТОРИТЕ (ТОЈ НАЧИН Е ВЕЌЕ ЗАВРШЕН, КАРТИТЕ СЕ ПОДЕЛЕНИ), ОСТАНА САМО ПРЕКУ САЛОНИТЕ НА ONE КАДЕ ШТО СО КУПУВАЊЕ НЕШТО НАД 500 ДЕНАРИ ДОБИВАТЕ 2 КАРТИ ЗА НА САЕМ.
БЕЗ КАРТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЛЕЗЕ НА ЖУРКАТА.

незнам како ќе биде годинава али бев пред 2 год на саем за нова година и тапа си поминав немаше ни народ доволно и музиката тапа ваљда овој пат ќе ви биде подобро.Помиете си топ и кажете после како било :)
WHAT THE FUCK???
Дали е ова обид да се деморализираат луѓето да не идат???
Ја колку што знам пред 2 години Авалон беа организатори и викнаа цела плејада ѕвезди за Нова Година и сите биле среќни и задоволни, а според сликите од clubbersguide баш и не гледам дека немало луѓе. ПРЕполно било. А од лично искуство (бев минатата година), т.е. дочек на 2009 ти кажувам дека имаше ПУН КУРАЦ луѓе и беше во 2 хали (како и сега) и све беше ТОП. Само пофални зборови имам за журките на Саем.

Znaci vaka, tie sto ne gi podignale kartite do petokot nema da mozat da go napravat toa sega, zatoa sto ubavo beshe pisano vo povratniot mail sto go dobivte do koga , isto vazi i za tie sto kraen rok im e do deneska da gi podignat kartite

pozdrav

DIGITAL DANCE vi dodeluva uste 200 gratis vleznici za 3 ta hala.Znaci site onie sto nemaat dobieno gratis bilet za trance stage-ot neka pratat mejl na urbandance2010@hotmail.com so slednite informacii
Vo Subject pisete (ZA HALA 3)
Mejlot mora da sodrzi vase ime i prezime.Dokolku ste prethodno dobitnik na gratis vleznica ne prakajte mejl povtorno zasto avtomatski ke vi se ponisti i prvata vleznica.
Ne prakajte po 2 pati mejl od ista adresa ili razlicna a so isto ime i prezime zasto avtomatski ke se ponistat i 2te baranja

VO MEJLOT ZADOLZITELNO NAVEDETE NA KOJ POSLEDNI 4 TRANCE ZURKI STE PRISUSTVUVALE

Dokolku ve odbereme za dobitnik na gratis vleznica ke dobiete povraten mejl so instrukcii
Za site ostanati sto sakaat da prisustvuvaat na Novogodisniot happening vo Metropolis arena gratis bileti moze da podignete vo site prodazni saloni na ONE operatorot po nivni pravila
poveke info:
www.one.mk/happening

VO MEJLOT ZADOLZITELNO NAVEDETE NA KOJ POSLEDNI 4 TRANCE ZURKI STE PRISUSTVUVALE

smiley-lol.gif
или дали имате воопшто трансерско досие :icon_lol:

WHAT THE FUCK???
Дали е ова обид да се деморализираат луѓето да не идат???
Ја колку што знам пред 2 години Авалон беа организатори и викнаа цела плејада ѕвезди за Нова Година и сите биле среќни и задоволни, а според сликите од clubbersguide баш и не гледам дека немало луѓе. ПРЕполно било. А од лично искуство (бев минатата година), т.е. дочек на 2009 ти кажувам дека имаше ПУН КУРАЦ луѓе и беше во 2 хали (како и сега) и све беше ТОП. Само пофални зборови имам за журките на Саем.
Ја ти кажувам ја како си поминав тогаш никој не вика да не идете тоа е мое мислење зависи од програмата нели?

Ауууу друже што збориш бре, Па Paul Oakenfold развали брееее. Али добро ти си знаеш за себе:wink:
И дај Боже Кирил Џајкоски да биде со оркестарот ко у колосеум што беше, топ атмосвера ќе напраи.

Ауууу друже што збориш бре, Па Paul Oakenfold развали брееее. Али добро ти си знаеш за себе:wink:
И дај Боже Кирил Џајкоски да биде со оркестарот ко у колосеум што беше, топ атмосвера ќе напраи.
се извинувам пред 3 години сум бил сеа пресметав убаво не беше Пол тогаш

PAul smrdese :D edinstven dobar moment bese na Countdown :D

Ama Dynamic & Ananda Shake ne da razvalijaaaaaaaaaaaa :)

И ја имам карта вишок, ако му треба некому кажете.

се извинувам пред 3 години сум бил сеа пресметав убаво не беше Пол тогаш
За журката пред 3 години не сум доволно информиран. Може да ми пратиш линк од некој флаер, да видам што програма имало. Или ако не те мрзи да ми објасниш што било и како било тогаш :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom