Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
WHAT THE FUCK???незнам како ќе биде годинава али бев пред 2 год на саем за нова година и тапа си поминав немаше ни народ доволно и музиката тапа ваљда овој пат ќе ви биде подобро.Помиете си топ и кажете после како било![]()
VO MEJLOT ZADOLZITELNO NAVEDETE NA KOJ POSLEDNI 4 TRANCE ZURKI STE PRISUSTVUVALE
Ја ти кажувам ја како си поминав тогаш никој не вика да не идете тоа е мое мислење зависи од програмата нели?WHAT THE FUCK???
Дали е ова обид да се деморализираат луѓето да не идат???
Ја колку што знам пред 2 години Авалон беа организатори и викнаа цела плејада ѕвезди за Нова Година и сите биле среќни и задоволни, а според сликите од clubbersguide баш и не гледам дека немало луѓе. ПРЕполно било. А од лично искуство (бев минатата година), т.е. дочек на 2009 ти кажувам дека имаше ПУН КУРАЦ луѓе и беше во 2 хали (како и сега) и све беше ТОП. Само пофални зборови имам за журките на Саем.
Ауууу друже што збориш бре, Па Paul Oakenfold развали брееее. Али добро ти си знаеш за себе:wink:незнам како ќе биде годинава али бев пред 2 год на саем за нова година и тапа си поминав немаше ни народ доволно и музиката тапа ваљда овој пат ќе ви биде подобро.Помиете си топ и кажете после како било![]()
се извинувам пред 3 години сум бил сеа пресметав убаво не беше Пол тогашАуууу друже што збориш бре, Па Paul Oakenfold развали брееее. Али добро ти си знаеш за себе:wink:
И дај Боже Кирил Џајкоски да биде со оркестарот ко у колосеум што беше, топ атмосвера ќе напраи.
Ауууу друже што збориш бре, Па Paul Oakenfold развали брееее. Али добро ти си знаеш за себе:wink:
И дај Боже Кирил Џајкоски да биде со оркестарот ко у колосеум што беше, топ атмосвера ќе напраи.
За журката пред 3 години не сум доволно информиран. Може да ми пратиш линк од некој флаер, да видам што програма имало. Или ако не те мрзи да ми објасниш што било и како било тогаш :smir:се извинувам пред 3 години сум бил сеа пресметав убаво не беше Пол тогаш