- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 685
- Поени од реакции
- 165
Lele kolku samo se pronaogam vo tvoite zborovi.Potpolno se slozuvam so tebe i ja ske gi imam custvata mozebi ne se so tolkav golem intenzitet no sepka postojat nekade dlaboko vo mene,se probav poinaku no ne moze vprocem i kako sto kaza se e kopija na prethodnoto......Ne uspeav da se izboram mnogu godini znaci nema nikogas......Iako znam deka sve e protiv mene i deka moze i nema ni ronka nadez, nemozam da se otkazam od toa sto go custvuvam i ke go custvuvam cel moj zivot. Se dodeka ja cuvam mojata ljubov kon nejze sekogas ke ima nekakva mala sitna nadez deka nekogas ke se ostvari. Vremeto leci sve i se zaborava ama zatoa ja sekogas ke se potsekam i sekogas ke ja cuvam pokraj mene. Ednas se ljubi iskreno se ponataka e kopia na prethodnoto
EDNAS ZASEKOGAS

Знаев дека нема да биде ништо ама надежта сепак не ми умираше... Односно ми умираше на моменти, ама кога ќе го видев утредента, како ништо да не било и одма денот ми се разубавуваше... А го гледав секој ден... И таман ќе решев да го заборавам нешто ќе се случеше и неможев... Али летово дефинитивно го преболев (ако е тој соодветниот збор)... Јесда, секогаш ќе ми биде прекрасен