Г
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па мислам во вештните би требало и пеинт да стои.:nesum:Какви ВЕШТИНИ има човече!!!
:nesvest:
Знам Хич, смеа беше фала богу, кај можеш иначе на факс што не е од татко ти да завршиш 3 смера и да јадеш, се нема време![]()
Туку, ај малку маалски муабет, кога оваа се омажила...Дечки, дилберов си средил работа, мислете вие какви женски водите!
Баш убаво си ја наредил дилберов. Старите велеа: пополна да биде невестата, за кога ќе легнела креветот да го наполни. Машала, машала овој ама к`сметлија... цела куќа полна ќе му биде, ќе нема од каде да се влезе, од каде да се излезе.![]()
Абе јас на нејзино место па и не би се фалела толку дека со тато и со мама ќе живееме, ама ај што знам пак и јас. Неа толку многу дипломи и дале, јас обичен смртник ќе и кажувам што да чини со можулено.
Леле, оваа кога ќе јавне камила... има да ја смачка како мравка, дури и слон би рикнал од оваа...
Јас да бев на свадбава, за поклон ќе и однесев едно пакетче анорексија![]()
Шминкерот и фризерот за цело време на свадбата биле покрај неа.
Сериозно луѓе ние се смееме за невестава ама глејте што образование има на 26 години, треба да се засрамиме ние
http://www.abctv.mk/aaaa/AB%20KANAL/stranici/GENERALENDirektor.html