Невестата! :))

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Абе , ако ја гледаш појќе време, убавка е. Видија колкај цицки има!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ма не се прави шега од ова, срам ве било, дебела/слаба, не е важно, важно е невеста а со невеста не се игра. Замислете ставаат ваша слика од свадба и некој си игра на ваша сметка, стварно не чини:nenene:
Нема да барам насловна во Вест сигурно ако сум песто кила

H

HITCH

Гостин
Ма не се прави шега од ова, срам ве било, дебела/слаба, не е важно, важно е невеста а со невеста не се игра. Замислете ставаат ваша слика од свадба и некој си игра на ваша сметка, стварно не чини:nenene:
Па душо, за свадба има невестински третмани во сите козметички салони! Требало прво тоа да побара за поклон. :pos:
Извини, а каде е дилберов во приказната? Сите за неа зборат, него никој не го рецка, мислиш ќе се промени нешто во нивниот живот? Таа ќе си биде ќерката на Бојко, а тој ќе си биде женет за нејзините пари. :toe:

Инаку Џену, се` е кај тато на факултет ова завршено... Јас не се срамам со моето образование! Кај мене сите оцени во индекс се мои.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Па душо, за свадба има невестински третмани во сите козметички салони! Требало прво тоа да побара за поклон. :pos:
Извини, а каде е дилберов во приказната? Сите за неа зборат, него никој не го рецка, мислиш ќе се промени нешто во нивниот живот? Таа ќе си биде ќерката на Бојко, а тој ќе си биде женет за нејзините пари. :toe:

Инаку Џену, се` е кај тато на факултет ова завршено... Јас не се срамам со моето образование! Кај мене сите оцени во индекс се мои.
Какви козметички салони бе, само липосукција за оваа.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Абе , ако ја гледаш појќе време, убавка е. Видија колкај цицки има!
кај успеа да и’ ги видиш - се’ е споено бе брат http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs790.ash1/168019_1822499919576_1152563795_2435153_8371791_n.jpg , плус жена без врат е најгрдо нешто - оваа ролки не ќе може да облече:toe:

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Сериозно луѓе ние се смееме за невестава ама глејте што образование има на 26 години, треба да се засрамиме ние

http://www.abctv.mk/aaaa/AB KANAL/stranici/GENERALENDirektor.html

И татко ми да имаше факултет, јас 10 ќе имав завршено сето ова што го има завршено е на Европски, ама ете и пари има и се ама нема слобода........ НЕ МОЖЕ СЛОБОДНО ДА СЕ ДВИЖИ
Домазетов си ја средил работата.

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Aма сериозно на сето тоа образование што го поседува малата :) и со цел памет да се ставиш на насловна страна на весник во најсеирџиската земја во светот... мислам што очекуваш. :pos:

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Па на оваа слика убава е :vozbud:

Е па гледаш како е.... затоа не верувајте на слики од фејсбук, е сега замисли ова слика ја има ставено на фејсбук има напишано дека има 3 факултети и дека е директор на телевизија и сега ти ќе си речеш WOW оваа мора за жена да ја земам, и кога ќе ја земеш е тогаш прашај го зетчето

Член од
4 септември 2010
Мислења
31
Поени од реакции
0
Е па гледаш како е.... затоа не верувајте на слики од фејсбук, е сега замисли ова слика ја има ставено на фејсбук има напишано дека има 3 факултети и дека е директор на телевизија и сега ти ќе си речеш WOW оваа мора за жена да ја земам, и кога ќе ја земеш е тогаш прашај го зетчето
Е јеби га.

Kajgana Shop

На врв Bottom