За жал, до сега немам сретнато на ни еден филм или серија македонски и/ли српски превод.Edno prasanje ima opcija da ima makedonski ili barem srpski prevod na netfliks? Ili jok?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За жал, до сега немам сретнато на ни еден филм или серија македонски и/ли српски превод.Edno prasanje ima opcija da ima makedonski ili barem srpski prevod na netfliks? Ili jok?
Ханибал има.За жал, до сега немам сретнато на ни еден филм или серија македонски и/ли српски превод.
Немој баш КАМ и каса, молимтеХанибал има.
Иначе дечки не се будалете, во ваша корист е да има само англиски. Разбирале, не разбирале трудете се, учете го јазикот, без англиски денес ни во Кам на каса не те примаат.
За првото не, Марвел си ги повлече сите филмови од Нетфликс и мислам дека ги има само на Disney+ платформата.Го има ли Avengers Endgame на Македонскиов Netflix?
Ги има ли, Honeyland, Doctor Who, Houston we have a problem?
НемаГо има ли Avengers Endgame на Македонскиов Netflix?
Honeyland го има на Хулу, со Англиски превод.Го има ли Avengers Endgame на Македонскиов Netflix?
Зашто Марвел припаѓаат на Disney, а Disney си направија нивна стриминг платформа која се вика Disney+ и ги префрлија сите филмови таму.Wait, зошто Marvel ги повлекле филмовите од Netflix?
Јас пак мислев ги нема бидејки многу малце серии и филмови има кај нас.
Hulu не користам, а најверојатно ќе си терам Pocorn Time + VLC за сега а после ќе му ја мислам за Netflix. Мене ми кажаа дека имало од новата сезона на Doctor Who на Netflix.
Зашто Марвел припаѓаат на Disney, а Disney си направија нивна стриминг платформа која се вика Disney+ и ги префрлија сите филмови таму.
Зашто Марвел припаѓаат на Disney, а Disney си направија нивна стриминг платформа која се вика Disney+ и ги префрлија сите филмови таму.
Па тоа де, зошто сите посебно да бидат, најарно на една платформа сите, и заради тоа ми се допаѓа концептот на Netflix ама глупо е ова другите што го прават за жал.Незнам што мислат сите овие со платфромиве.
HBO, Амазон, Нетфликс, Дизни...
Па сигурно нема да давам 100 € месечно само за филмови јбт.
Глупаво е од гледна точка на потршувачот, ама од спротивен агол е сосема логично. Ако гледам серија на пр. од Дизни зошто дел од петплатата преку NETFLIX да иде кај нив. Ќе остане се за Дизни. Исто и со останатите. Во салон на Мерцедес има само нивни возила исто ќе биде и овде. И на америнанците ова не им одговара и имаше една анализа каде пишуваше дека со ваквото сегментирање на пазарот ќе се стимулира пиратеријата. Подоцна со нивно окрупнување тенденцијата е најјакиот да ги откупи сите, или повеќето, па на крај да остане повторно само еден, што на прв поглед би им одговарало на гледачите ама како и секој монопол и тоа си има лоши страни.Па тоа де, зошто сите посебно да бидат, најарно на една платформа сите, и заради тоа ми се допаѓа концептот на Netflix ама глупо е ова другите што го прават за жал.