Netflix за муфте

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.507
Мислам дека е најсоодветна темава, дали има некој искуство со купување акаунти од овде?

Гледам имаат по 3.87 долари нетфликс и по 2.77$ долари HBO Max, Paramount+ 2.99$

Ако работи ова излегува со парите за еден пакет да ги имаш сите :D

J

joli1

Гостин
Мислам дека е најсоодветна темава, дали има некој искуство со купување акаунти од овде?

Гледам имаат по 3.87 долари нетфликс и по 2.77$ долари HBO Max, Paramount+ 2.99$

Ако работи ова излегува со парите за еден пакет да ги имаш сите :D
провери plati.ru, имаше таму голем број на акаунти, може и поефтино од ова да успееш да најдеш. :)

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.507
провери plati.ru, имаше таму голем број на акаунти, може и поефтино од ова да успееш да најдеш. :)
Овие ми излегоа како реклама, затоа прашав, во моментов имам веќе план од нетфликс, ама ме интересираат овие другите, немам торенти во туѓина :D

J

joli1

Гостин
Овие ми излегоа како реклама, затоа прашав, во моментов имам веќе план од нетфликс, ама ме интересираат овие другите, немам торенти во туѓина :D
и преку VPN ли ќе те казнат за торенти во странство?

како е ситуацијата со пиратерија таму?

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.200
Поени од реакции
41.573

vpn ти е како дупнат кондом кој го користат илјада души у исто време. Не дека не можат да те фатат, него не се замараат најчесто.

Lester Freamon

Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.507

Не сум се замарал досега, веројатно ќе може ама за ситна пара не ми се ризикува, секако и немам премногу време за гледање серии и филмови :)
Ова повеќе да има да се врти нешто на ТВ кога ќе намине некој :D

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.463
Поени од реакции
28.740
@123456 мислам дека има највеќе искуство, он користеше мислам некој ваков сајт.

Член од
7 април 2015
Мислења
2.773
Поени од реакции
1.690
Не сум се замарал досега, веројатно ќе може ама за ситна пара не ми се ризикува, секако и немам премногу време за гледање серии и филмови :)
Ова повеќе да има да се врти нешто на ТВ кога ќе намине некој :D
Пробај со Together Price, јас го користев во Италија, работеше добро, но не знам со новите правила како ќе работи, со ограничување по ИП адреса

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.153
Поени од реакции
512
Na plati.ru i z2u.com se kradeni akaunti i brzo zavrsuvaat i ti davaat stalno nov, ne vredi ni 10 denari toa.
A na gamsgo.com malce e po profesionalno i po sigurno ti prodavaat premium akaunti odnosno delat na povekje i ti si plakjas na sopstvenikot mesecno.

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.026
Поени од реакции
1.444
Na plati.ru i z2u.com se kradeni akaunti i brzo zavrsuvaat i ti davaat stalno nov, ne vredi ni 10 denari toa.
A na gamsgo.com malce e po profesionalno i po sigurno ti prodavaat premium akaunti odnosno delat na povekje i ti si plakjas na sopstvenikot mesecno.
Shared premium subscription е и на двата сервиси. На тој што кажуваш дека се крадени мам по пола година и Neflix и Amazon и Disney

Значи SHARED е, и на едниот и на другиот си плаќаш месечни или годишно.

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.153
Поени од реакции
512
Shared premium subscription е и на двата сервиси. На тој што кажуваш дека се крадени мам по пола година и Neflix и Amazon и Disney

Значи SHARED е, и на едниот и на другиот си плаќаш месечни или годишно.
Tuka sopstvenikot si go sheruva svojot akaunt i e svesen na toa i si go preprodava. A na z2u e kraden i koga sopstvenikot zabeleze deka ima nekoj drug najaveno si ja promeni lozinkata.

y2k

Член од
4 октомври 2022
Мислења
1.026
Поени од реакции
1.444
Tuka sopstvenikot si go sheruva svojot akaunt i e svesen na toa i si go preprodava. A na z2u e kraden i koga sopstvenikot zabeleze deka ima nekoj drug najaveno si ja promeni lozinkata.
Битно е shared.

Пола година користам од тој што е "краден"

Kajgana Shop

На врв Bottom