- Член од
- 13 јули 2010
- Мислења
- 1.082
- Поени од реакции
- 447
Со што ставаш cookies со editthiscookie неќе кај мене ?Guess who's back
][/CODE]
Со што ставаш cookies со editthiscookie неќе кај мене ?Guess who's back
][/CODE]
провери plati.ru, имаше таму голем број на акаунти, може и поефтино од ова да успееш да најдеш.Мислам дека е најсоодветна темава, дали има некој искуство со купување акаунти од овде?
Shared premium subscriptions with lower price on GamsGo! | Netflix | HBO
Buy Cheap, stable Netflix Account at GamsGo.com, Automatic delivery, Netflix Premium Membership Accounts & subscription account for Cheapest price Sale, you're able to build your own personal file, enjoy unlimited streaming in HD and Ultra HD.www.gamsgo.com
Гледам имаат по 3.87 долари нетфликс и по 2.77$ долари HBO Max, Paramount+ 2.99$
Ако работи ова излегува со парите за еден пакет да ги имаш сите
Овие ми излегоа како реклама, затоа прашав, во моментов имам веќе план од нетфликс, ама ме интересираат овие другите, немам торенти во туѓинапровери plati.ru, имаше таму голем број на акаунти, може и поефтино од ова да успееш да најдеш.
и преку VPN ли ќе те казнат за торенти во странство?Овие ми излегоа како реклама, затоа прашав, во моментов имам веќе план од нетфликс, ама ме интересираат овие другите, немам торенти во туѓина
vpn ти е како дупнат кондом кој го користат илјада души у исто време. Не дека не можат да те фатат, него не се замараат најчесто.и преку VPN ли ќе те казнат за торенти во странство?
како е ситуацијата со пиратерија таму?
Не сум се замарал досега, веројатно ќе може ама за ситна пара не ми се ризикува, секако и немам премногу време за гледање серии и филмовии преку VPN ли ќе те казнат за торенти во странство?
како е ситуацијата со пиратерија таму?
@123456 мислам дека има највеќе искуство, он користеше мислам некој ваков сајт.
Пробај со Together Price, јас го користев во Италија, работеше добро, но не знам со новите правила како ќе работи, со ограничување по ИП адресаНе сум се замарал досега, веројатно ќе може ама за ситна пара не ми се ризикува, секако и немам премногу време за гледање серии и филмови
Ова повеќе да има да се врти нешто на ТВ кога ќе намине некој
Na plati.ru i z2u.com se kradeni akaunti i brzo zavrsuvaat i ti davaat stalno nov, ne vredi ni 10 denari toa.провери plati.ru, имаше таму голем број на акаунти, може и поефтино од ова да успееш да најдеш.
Shared premium subscription е и на двата сервиси. На тој што кажуваш дека се крадени мам по пола година и Neflix и Amazon и DisneyNa plati.ru i z2u.com se kradeni akaunti i brzo zavrsuvaat i ti davaat stalno nov, ne vredi ni 10 denari toa.
A na gamsgo.com malce e po profesionalno i po sigurno ti prodavaat premium akaunti odnosno delat na povekje i ti si plakjas na sopstvenikot mesecno.
Tuka sopstvenikot si go sheruva svojot akaunt i e svesen na toa i si go preprodava. A na z2u e kraden i koga sopstvenikot zabeleze deka ima nekoj drug najaveno si ja promeni lozinkata.Shared premium subscription е и на двата сервиси. На тој што кажуваш дека се крадени мам по пола година и Neflix и Amazon и Disney
Значи SHARED е, и на едниот и на другиот си плаќаш месечни или годишно.
Битно е shared.Tuka sopstvenikot si go sheruva svojot akaunt i e svesen na toa i si go preprodava. A na z2u e kraden i koga sopstvenikot zabeleze deka ima nekoj drug najaveno si ja promeni lozinkata.