N
Nessa Alcarin
Гостин
Аааа и ти си имал ментор како и нескафе...Не ми се верува , умоболни луѓе го подржуваат хомосексуалноста ?!
А уште и задеваат ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аааа и ти си имал ментор како и нескафе...Не ми се верува , умоболни луѓе го подржуваат хомосексуалноста ?!
А уште и задеваат ...
Ела бато да те задреНе ми се верува , умоболни луѓе го подржуваат хомосексуалноста ?!
А уште и задеваат ...
Супер , кој ти дал тебе дозвола да седиш пред компјутер оди таму направи доручек за децата/мажот ако ги имаш или ако сакаш да ги имаш ?Напи се едно нескафе, освежи се на жештинава,.
Тоа ти е драги мој визуелизација на постот од нескафе до леандра..WTF.?
nescafe алал да ти е, остај ги нека те дупат, не можат они толку долго,колку што ти ќе издржиш![]()
Зошто , порано како жените спремале доручек за помали деца кои не се мрзливи како овие сегашни , сами ќе си станат и ќе земат да јадат , а овие се некаде работат , што е тука нелогично или времето ви застанало па несакате да се вратите во реалностНе е малце рано за доручек.?![]()
Супер , кој ти дал тебе дозвола да седиш пред компјутер оди таму направи доручек за децата/мажот ако ги имаш или ако сакаш да ги имаш ?
Ако треба и бан нека стават.nescafe алал да ти е, остај ги нека те дупат, не можат они толку долго,колку што ти ќе издржиш![]()
Не е за темата, мислам за темата е али во прашање е друго.
И јадење да знаеше да спремаш како што знаеш да јадеш гомна и да се ебеш, права домаќинка ќе беше.Бавен е, почекај патува..
Зошто , порано како жените спремале доручек за помали деца кои не се мрзливи како овие сегашни , сами ќе си станат и ќе земат да јадат , а овие се некаде работат , што е тука нелогично или времето ви застанало па несакате да се вратите во реалност
Ако треба и бан нека стават.
Абе нож да те дупне бе маму да ти ебам што те роди такво да се ебеш место ти да ебеш.
И јадење да знаеше да спремаш како што знаеш да јадеш гомна и да се ебеш, права домаќинка ќе беше.
Научив дека ако сакаш девојката да те сака треба да имате што повеќе секс барем двапати неделно
А ја не бев тука да работам на случајот.
Како твојава ли?
Научив дека ако сакаш девојката да те сака треба да имате што повеќе секс барем двапати неделно
А ја не бев тука да работам на случајот.
Една болна логика шо ми се заврте у глава после тексто :
- Нескафе не ја ебе неговата пичка , пичката го остава нескафе
- Нескафе станува очаен за секс , дрка одреден период , ебе перници , ама влажна дупка си е влажна дупка, не е исто.
- Не можејќи да најде пичка за ебење, налетува на педер и си вика „Дупка си е дупка“.
- Али педерот повече сака да го става отколку прима, па пошто се ропале у темно ( за нескафе да добие ерекција , иначе како ќе му се дигне со маж ), нескафе го прима у аналниот отвор.
- Така огорчен оти му влегол у чамр безнегова согласност , отвара тема за геноцид на педери и на истата тема искажува и фрустрација према жените оти они се нели криви што морал да бара алтернатива за задоволување на либидото.
seems legit , right ?
Фабрикава у стечај отишла.![]()