nescafe

• Креатор на темата Креатор на темата nescafe
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нескафе ти кликна лајк и потоа се предомисли :pos::pos:
--- надополнето: 9 јули 2012 во 23:53 ---

Ти сам ги изеде, ние само ги повторуваме да не се заборават :)
Мое право

Ај прочитај приватна порака па кажи ми каде погрешив ПРИВАТНО каде што само јас и ти ќе може да разговараме.

Предизвик: Дали можеме да напишеме 20 страни ремет на темава .?
Јас мислам можеме. Вие .?

challenge_accepted_Amazing_Feats_Fails_WIns_Lolz_and_A_Contest-s325x265-158648-535.png

Мое право

Ај прочитај приватна порака па кажи ми каде погрешив ПРИВАТНО каде што само јас и ти ќе може да разговараме.

Твое право е. Никој не рече дека не е.
Само не ме тепај со токмак, веднаш приватно ќе ти одговорам.

Твое право е. Никој не рече дека не е.
Само не ме тепај со токмак, веднаш приватно ќе ти одговорам.
Е ајде де, одговори веќе еднаш, одговараш веќе 40 минути и никако да стигне одговорот кај мене

Е ајде де, одговори веќе еднаш, одговараш веќе 40 минути и никако да стигне одговорот кај мене
До пожарна тркна ќе се врати не се секирај.

Гарант писмото со одговоро е пратено по некој педер-КУРир , али е убиен по пато од летечки чук .. shit happens :confused:

За жал , штетници се се повеќе ги има во Македонија евентуално јао боже шта не снашло со ова младина , незнам што прават родителите , или не е вина на родители , заостанати сме ... Америка не ни бега ....

За жал , штетници се се повеќе ги има во Македонија евентуално јао боже шта не снашло со ова младина , незнам што прават родителите , или не е вина на родители , заостанати сме ... Америка не ни бега ....

Напи се едно нескафе, освежи се на жештинава,.

Не ми се верува , умоболни луѓе го подржуваат хомосексуалноста ?!
А уште и задеваат ...

nescafe алал да ти е, остај ги нека те дупат, не можат они толку долго,колку што ти ќе издржиш(y)

От твоја уста во божји уши. Камо ние да ја стигниме Америка па после ќе му ја мислиме за друго.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom