Нервози!

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување
Многу лесно се нервирам. За она што треба да се нервирам не ми е гајле многу, ама за најмала ситница можам во секунда да се изнервирам. Обично сум смирена и во себе чувам, ама некогаш знам стварно галам а да направам. Има работи што ќе ме изнервираат и неможам да издржам да не кажам на некој. Кога ќе кажам одма ми поминува. Како и да е, брзо се смирувам:muzzika:

Shto ve nervira najmnogu?

Ponesen od celodnevnata nervoza koja ja imam radi nastinkata ja otvoram temava ako ima vakva premestete ja:
Najmnogu me nervira koga mi e 'zatnat' nosot! I koga kolku i da upotrebuvam lekovi i sredstva po izvesno vreme pak si tera po negovo i mu e gajle deka jas se nerviram!:zid: :zid: :zid:

Највеќе ме нервира кога планирам после подолго време да си поминам супер, ќе се разболам и ке си останам дома како вечерва!
А,што ќе превземам по тоа прашање???
Одговор:-Ке седам пред ПС за инает!

Najveke me nerviraat lagi,naredbi, uslovuvanja i nametnuvanja na mislenja!!!!!!!!!!!!

Закани и условубања . Ништо не ми ја крева косата ко то .

me nervira koga nekoj me laze ili mi dava lani vetuvanja.vo globala se nerviram mn koga nekoj docni na dogovorenoto vreme,me nervira koga nadvor ima nevreme a jas morammm da odam nekade,me nervira koga sum bolna...ah ima mn rab sto znaat da me iznervirat ali sepak se smiruvam nabrgu

Se nerviram,se nerviram mn se nerviram nekogas duri i me nervira nekoj zdravo samo da mi recit....:nerv:

Колку често и за што најчесто се нервирате?
Дали мислите дека со тоа што се нервирате можете да смените нешто и дали таа нервоза ви се исплати?
Дали се нервирате дури и за најмала ситница или на повеќето работи реагирате ладнокрвно?
Во последно време сум станал толку голема нерва што ситница може да ме извади од такт и да изреагирам бурно,најчесто не го чувам тоа во себе него го искажувам,незнам колку можам да сменам но знам дека ќе се испразнам колку толку,а некогаш и толку ладнокрвно реагирам што ни сам неможам да си поверувам :icon_lol:

Ма се нервирам бе во последно време.Многу глупости ми се случуваат.Порано мислев дека ја никогаш нема да се изнервирам за ништо и вистина,постоеше долг период кога ама баш ништо не ме тангираше...Колку ми беше супер значи...сега,пак назад со нервози...абе ај

многу тешко се нервирам..ептен треба некои провокации тешки да бидат па да бидам изнервирана..ама па после кога ке се изнервиран..еее...богами ке настрада некој:pos:

cesto se nerviram duri sekoj den i toa za gluposti! se nerviram zatoa sto se nerviram :) ...... mnogu pati nesto kako da me stega vo dusava i site mi se krivi togas najcesto se karam mnogu so majka mi i posle mi e krivo zatoa sto vo toj moment ne znam sto zboruvam!!! poveke pati vo golema nervoza mi se slucilo i da skrsam nesto! psiha

Не се нервирам.....многу сум си смирено чоече. Немислам дека со нервоза ке решам нешо....рано ми е уште од сеа да си ги тенчам нервите.

Обично не се нервирам многу, или коа се нервирам не ми се приметува. Сеуште не знам што би направил ако сум мнооооогу изнервиран. :) Иначе највише ме нервира наметнување на туѓо мислење, контрирање во муабет, услови и сл...

Не се нервирам.....многу сум си смирено чоече. Немислам дека со нервоза ке решам нешо....рано ми е уште од сеа да си ги тенчам нервите.

Рано е богами,чувај ги за децата,тие ќе ти ги доведат до граница на изчезнување.:hehe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom