- Член од
- 5 јануари 2008
- Мислења
- 2.812
- Поени од реакции
- 3.068
јас само нервирам , не се нервирам 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме нервираат песимисти, мислам дека треба да си живеат во нивна "песимист-ленд" и да не` остават нас другите да поживееме на раат. Да не се сфатиме погрешно, мене ме нервираат песимистите, затоа што својата негативна енергија ми ја префрлаат на мене. И после јас разглабам за нивните проблеми и се замарам. Некои луѓе мислат дека ќе живеат овде бескрајно... Жално е што најголемиот подарок ќе го поминат кукајќи, не можејќи да се справат со сопствените животни проблеми и труејќи ги другите со истите. Кога се нервирам, тоа е најчесто затоа што по пат на домино ефект, мене некој ми пренел негативна енергија која самиот ја чувствувал. Лошото само ќе си дојде ако му се доаѓа, треба да го чекаме доброто... Со својата нервоза се справувам со плачење и вриштење, но сама! И брзо ми поминува. :smir:Често ке слушнеме или и самите ке кажеме-Нервозна сум,остај ме на мира!!!!!Зошто се нервираме,која е вашата најчеста причина за нервоза???Јас лично ретко се нервирам,а и кога сум нервозна не се истурам на други личности,може ке си поплачам малце и ке ми помине нервозата,но има некои,уфффффф!како вие се справувате со нервозата ваш и на другите окулу вас!јас кога ке видам некој дека е нервозен,само ке го прашам зошто е нервозен,и ако ми се раздере или не ми каже ке си покутам,да не го нервирам уште повеке!