maca_kaka'
тiƒosi јаossoηeјаo
- Член од
- 6 октомври 2007
- Мислења
- 3.515
- Поени од реакции
- 640
премногу за се и сешто
и за некои безвредни ситници
и за некои безвредни ситници

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

... Mozebi sekoj od nas treba da proba da si go najde resenieto na nervozata vo najomilenata stvar...

па ете,нервозата можеш корисно да ја исфрлиш од себе,спортувај,на пр,бокс добро ке ти дојде,нели или трчај,вежбај:sport1:???Се нервирам многу и за секакви ситници и глупости. Најлошо е што сум свесен дека премногу се нервирам но сепак неможам да се контролирам.Дури и другарите почнаа да ми замеруваат за тоа и неколку пати ми велат да престанам.
И на крај нервозата ке ми пројде само ако изударам нешто или кога здраво ке се истрчам.
многу често се нервирам и тоа за се и сешто и најмала ситница може да ме изнервира:nesvest:
Често ке слушнеме или и самите ке кажеме-Нервозна сум,остај ме на мира!!!!!Зошто се нервираме,која е вашата најчеста причина за нервоза???Јас лично ретко се нервирам,а и кога сум нервозна не се истурам на други личности,може ке си поплачам малце и ке ми помине нервозата,но има некои,уфффффф!како вие се справувате со нервозата ваш и на другите окулу вас!јас кога ке видам некој дека е нервозен,само ке го прашам зошто е нервозен,и ако ми се раздере или не ми каже ке си покутам,да не го нервирам уште повеке!
секако потоа се извинувам!Тие што ме познаваат ми простуваат другите не ми се битни!

:nerv::pop::se_ molam:ne_zboram:zid::cry::cry::icon_frow:angry1: