Непотребни навики...

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување
Секогаш кога сум нервозен си ја грицкам долната усна...

Крцкам врат, прсти и лактови, зборувам за време на филм и коментирам нешто постојано, ја гризам долната усна без причина, зборувам доста гласно, ............. најновото, се почесто го испуштам автобусот :kesa:

Крцкам врат, прсти и лактови, зборувам за време на филм и коментирам нешто постојано, ја гризам долната усна без причина, зборувам доста гласно, ............. најновото, се почесто го испуштам автобусот :kesa:
Само без автобусот.

Грицкање на нокти ..и лак и ништо не помага! Но проблемот не се само ноктите него и месото малку околу палецот поготово:icon_mrgr: ..Незвесно го правам тоа и нема спас сеа за сеа....:pipi:
И вртење на прамен од косааааааа ..пошто ми е дугачка и стално знам да се замајам со прамен некој несвесно па другаркиве ми викат да више ја остаам на мира

Кога се нервирам или задлабочам во размислувањата за нешто сериозно ја мотам косата и не сум свесна дека со тоа.:icon_mrgr:

Се загледувам по женки кај што нетреба :D,МНОГУ често го крцкам вратот,тресам нозе,кај ќе стигнам,пукам прсти,фаќам се околу мене,ехеее многу ги има :)

Пукам прсти , ја гризам внатрешноста на устата , кога ќе поминам покрај дрво или нешто такво МОРАМ да искинам ливче и морам све околу мене да чепкам, да виткам и најчесто завршува со тоа што ќе го расипам или искршам :rolleyes:

не можам да седам на едно место

Си играм со пенкало, читам весник или списание од последна страна и ако ми е досадно цртам.

Неможам да седам мирна,мора да мрдам со една или две нози,како да ми се брза некаде,како да тупкам,а уствари само навика.А и да,дигање лева или десна веѓа.

Неможам да седам мирна,мора да мрдам со една или две нози,како да ми се брза некаде,како да тупкам,а уствари само навика.А и да,дигање лева или десна веѓа.
за секоја навика има и одвика :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom