Непопуларни фудбалски мислења (без цитирање)

• Креатор на темата Креатор на темата DeviAngel
  • Време на започнување Време на започнување
Златната топка во 2006 требаше да ја освои или Тоти или Дел Пиеро, Канаваро не ја заслужи, беше ептен преценет таа година.

Ругани/Ромањоли би ги избрал пред Стоунс во било кое време, на било кое место... Овој енглезов иако е млад, сепак мислам дека ќе биде уште еден изгорен млад "талент" на англискиот фудбал. Нема шанси да стане ко Рио, Тери, Адамс и остала дефанзивна барга од Англија.

Обамејанг е преценет фудбалер според мене. Нема веза дека промашил пенал вечерва, туку општо ми нема оставено впечаток дека е играч за некоја од овие најголемите екипи. Не дај боже да отиде во Реал, има да се изгуби од фудбалската мапа.

Edit: Aуу сеа гледам што се промашил вечерва.. ццццц

Последно уредено:
Frank Lampard > Steven Gerrard[DOUBLEPOST=1487175261][/DOUBLEPOST]Liverpool i Arsenal ushte dolgo vreme nema da osvojat Premier Liga.

Последно уредено:
Хендерсон, неоправдано најпотценет играч (во големите фудбалски лиги) последнава декада.

Мбапе го достигна својот максимум како играч уште како младинец и никогаш нема да стигне до величината на Роналдо/Меси/Кристијано во иднина.

Vo pogolemiot del od Evropskite domasni prvenstva nema da ima nova sezona 20/21, ili kje zapocnat kasno Septemvri/ Oktomvri so pomalku natprevari.

Последно уредено:
Душан Влаховиќ е преценет (overhyped) играч кој нема да ги исполни очекувањата и за 2-3 сезони ќе игра во некоја послаба екипа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom