NeoTV IPTV (Neotel) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Јефто
  • Време на започнување Време на започнување
Koi kanali se bidejki neznam koi i kakvi kanali stavile

neoTV Инфо: Ги информираме сите корисници на neoTV, дека од денес (01.03.2018) ТВ каналите Orlando Kids, Mini Ultra и Ultra ќе бидат заменети со ТВ каналите Fight Channel, IDJ TV, Vavoom и Pikaboo. Каналите ќе бидат достапни за сите постоечки и нови корисници.
Со Почит,
Тимот на Неотел

Интернетот им е катастрофа, телевизијата е исто, бидејќи е поврзана со интернетот. Проблем имам 1 година но се трпеше, последниве месец ипол катастрофа, преку 30 пати поднесов приговор да дојдат да видат што е работата(како што викаат они, проблем бандерата) ни трага ни глас. Мизерија невидена.

Ако има некој со вакви лоши искуства како мене нека пише.

Attachments

• 28536377_1670238113014454_1161581385_n.png
    28536377_1670238113014454_1161581385_n.png
    52,8 KB · Прегледи: 45
Интернетот им е катастрофа, телевизијата е исто, бидејќи е поврзана со интернетот. Проблем имам 1 година но се трпеше, последниве месец ипол катастрофа, преку 30 пати поднесов приговор да дојдат да видат што е работата(како што викаат они, проблем бандерата) ни трага ни глас. Мизерија невидена.

Ако има некој со вакви лоши искуства како мене нека пише.
ne drugar kaj mene e se super a mozno e da e problem.od bandera a bidejki do ruter treba da servisiraat telekom a telekomci ne im se ide I neotel imaat golem problem zatoa I jas sega se prefrlam na LTE I zavrsena rabota

go prodolziv dogovorot so neotel denes prv den mi e so LTE vaka dobro e zadovolitelno

Како сте задоволни од НеоТВ? Знам дека телевизијата е зависна од интернетот, односно ако нема нет нема ниту тв. Па дајте инфо дали е стабилен нетот, колку често има прекини, како е телевизијата, колку се ажурни од техничка поддршка итн.
Ги гледам пакетите и ме интересира дали има некој што користи оптички пакет
neoTrio 50?

Како сте задоволни од НеоТВ? Знам дека телевизијата е зависна од интернетот, односно ако нема нет нема ниту тв. Па дајте инфо дали е стабилен нетот, колку често има прекини, како е телевизијата, колку се ажурни од техничка поддршка итн.
neoTrio 50?
jas mozam da ti kazam samo za LTE takov paket koristam

neoTrio 50?
Јас имам другар од Аеродром на тој пакет. Оптиката е од Неотел не од Телеком. Задоволен е се нема пожалено. Од каде си ти?

LTE не е оптички?
И како си задоволен, има прекини, стабилност итн ...
ne e opticki toj raboti so sim karticka od neotel I vo zavisnost od mestopolozbata so nadvoresna antena ili samo so ruter doma prekini nema brzinata e super

RTL хрватските ги ставиле.

RTL
RTL 2
RTL LIVING
RTL Kockica

Не знам зошто не се нудат кај операториве и уште двете канала RTL Passion, RTL Crime и да се комплетира цел пакет.

Тука е и РТРС, Jugoton Elta 2 и уште некој беше небитен канал да пополнува место.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom