Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нешто повеќе за местенцево? ме бендиса снегот.....убајна
Инаку можеш да си отидеш таму само ако имаш некој пријател/роднина што има куќичка или викендичка, соби и вили за рентање нема за жал
Али јас попрво би идел во Умлена наместо на Маврово, зашто ???? 3 причини:
- убавини,природа што нуди таква е цела Македонија
што му фали на Мариово,Порече,Осогово,Азот,Кожув
Плачковица,Герман,Даутица и да не терам понатаму
или згрешив им фали Рамстор,Веро и Аце на магаре
ама сите тие од таму се начукава овде во Скопјево
да се гушат и дај уште некоја слика за радост и тага.
Има многу убави места но не сум компетентен да зборувам за сите, али за ова можам да кажам дека е едно од поубавите посетени во мојот живот. Собрав чист воздух за цела напорна и прљава 2012 во нашето мило Скопје.Прав си пријателе, Македонија е мала територијално, но голема во убавинатаИма многу убави места но не сум компетентен да зборувам за сите, али за ова можам да кажам дека е едно од поубавите посетени во мојот живот. Собрав чист воздух за цела напорна и прљава 2012 во нашето мило Скопје.[/quot
Жал ми е, има многу поубави слики.
и на крај дечкииии не заборавајте да пробате беровско сирење од малешевски крај мммм сладострастие
Браво за местово и фала што го сподели. На сите ни треба ваква вентило испуштачка идила.
Шала на страна прекрасно е, секој да отиде ако можеубава е сум бил во умлена лани на 1 мај значи пролетска има многу убавини, инаку мајка ми е од село стар Истевник така да имам роднини блиски и далечни долж се до берово(од делчево се до разловци,панчерево,пехчево и др) едно време застанав во пехчево по прочуена риба на скара и за пржењеи на крај дечкииии не заборавајте да пробате беровско сирење од малешевски крај мммм сладострастие
![]()
Вежбам редовно и ептен внимавам на исхраната, али. . . .
???Според сликите, не ми е нешто посебно местово. Сепак во Македонија има прекрасни места, и не би сакал секој да има пристап тамо. Несакам туристички места и водичи, жичари, афтобуси, паркинг плацеви.... и други гомнарии кои ке го убијат духот на природата.
--- надополнето: 7 март 2012 во 11:32 ---Неверојатно убав и чист воздух, прекрасна природа, дружељубиви мештани и секако многу убаво место за прошета по длабокиот снег што го има секоја зима по преки половина метар. Ете таква е Умлена.Прегледај го приврзокот 39456