Необични карактеристики

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Можам да ја мрдам косата ама како целина онака кога имам подолга коса повеќе се приметува.

Супер симпатична тема :icon_lol: ... а мислев само јас сум шврки :lud: ...

Никако не можам да мочам ако има некој пред вратата од тоалетот. И затоа не патувам со автобус на подолги релации. Или порано ги терав другарките или дечковците да дојдат со мене надвор, во некоја темница и да пејат гласно...додека јас вршам работа :lud: .

Tanjushka напиша:
Супер симпатична тема :icon_lol: ... а мислев само јас сум шврки :lud: ...

Никако не можам да мочам ако има некој пред вратата од тоалетот.
Добро е, не ми било само мене така:icon_lol: Абе пробај пушти вода од казанчето и пробај да мочнеш:icon_lol: Не знам дали ќе ти успее, ама пробај:kez:

Не знам, моментално не ми текнува ништо, можеби тоа дека кога мочам во снег правам дупка.

Моето_е_поголемо напиша:
Не знам, моментално не ми текнува ништо, можеби тоа дека кога мочам во снег правам дупка.
Не правиш некои фигури у снегот?

peeman.gif

Инаку незнам дали е воа необична карактеристика или некоја улава бубачка у главата. Сакам навлаките на перниците да имаат копчиња и коа легнувам секогаш ги држам копчињата под перница, сакам кога се ладни и бидејќи има обично по пет копчиња јас сите ги минам по ред у фаќањето и топлењето. Некогаш цело време така држам некое копче, го вртам додека не го скинам, незнам зошто но многу го сакам тоа и дома цело време ми викаат од сеа ти ќе си ги шиеш копчињата на перниците оти обавезно има искинати. Не сакам да има мали копчиња туку така големи убаво да ги фатам. Дали јас сум улав со ваа моја "карактеристика" или шо незнам. :lud::lud::lud:

Па бојата на очите ми се мења зависи од времето или располозение (зелена - плава) А за нелогични комбинации за јадење како марамлад и сирење, паштета и бисквити, палачинки со ајвар и сирење мислад дека има многу со вакви навики на јадење

Морам да гушкам нешто кога спијам. Човек, мече, перница, мачката (кутрата таа што све нема истрпено) али морам да имам нешто „гушкабилно”.

па порано јадев кисело млеко и џем, палачинки со крем и сирење ама у последно време не.ако ми текне нешо друго ќе надополнам

So sve procitav na temava lellele. A jas mislev deka jas sum cuden. Dobro be kako mozite da jadite sirenje i med ili marmalad? neznam mene nekako cudno mi e.
A inace i jas obozavam vrnezlivo vreme. Mrazam zesko vreme. I najvazno od sve: ne mozam da mu se lutam na nekogo podolgo od 1 sat.

a sega mi tekna uste edna. mozda vas ne vi e cudno ama mene mi e. epten mnogu se plasam od zhabi, a i mnogu mi e sram da go kazam to.

незнам како постигнав тоа да го направам, ама еднаш порано кога бев мал ми се деси едната зеница на око да ми е мала а другата голема, незнам тоа беше еден период од ... да речам една недела и од тогаш па се до денес ми се нема повторено, чудно нели?

Имам многу чудна смисла за хумор ова сите ми го рекле.Ама мене ми е смешно ако прочитам у село лавце о тетовско некој старец на 87 години го згазило камион.Мислам у лавце нема ни улицца па уште камион го згазило па ни мање ни више точно пред природна смрт на 87 а бе хистерија.

Koga pijam voda, i kolku mnogu da mi se pie, obavezno ostavam malku vo cashata i ja isturam,a ako zedta ne e ugasnata polnam nova casha:baeh:

јадам крем со смоки, маргарин со сирење и мармалад, и не мозам да станувам на утро кога имам обврски, треба 10 аларми да исклучам за да станам

Name_Less напиша:
Па бојата на очите ми се мења зависи од времето или располозение (зелена - плава) А за нелогични комбинации за јадење како марамлад и сирење, паштета и бисквити, палачинки со ајвар и сирење мислад дека има многу со вакви навики на јадење

me2 мене во лето зелени во зима плави???не знам, друго јадам смоки со јогурт, сите чајни колачиња, бисквити прво ги натопувам во вода после ги јадам, често крцкам прсти и врат ама многу!!! често :) секогаш чекорот го правам преку две скалила и други некои идиотски работи :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom