Stefus Corp.
Рационална Коза
- Член од
- 22 август 2012
- Мислења
- 2.097
- Поени од реакции
- 1.821
Да и сум имал подобро искуство со таквите во брак и со деца окулу 40 години најдобро...ова само грубо го кажувам и немам никакви предрасуди но статистички е поверојатно да се покорисни но зависи и за каква работна позиција. Се знае нема трудичко помалку е веројатно да си кидне и бара друга работа имаат поголемо работно искуство а не се сепак многу стари...но од друга страна знаат да бидат помалку флексибилни со работното време.Ако ти бираш работник
Но ќе одбереш жена што веќе родила, а не што допрва треба да го роди првото дете.
Значи не некоја што сега стапила во брак.
Тоа повлекува во просек 2 породилни боледување во наредните 5 години.
--- надополнето: 22 март 2013 во 01:37 ---
Инаку јас се трудам да не кажувам ништо многу лично за мене има кретени кој после тупат за тоа...ако се знам со некого по ПП или во живо може муабет да си правам. Затоа не им пишав горе за тоа што ме прашуваа не е нивна работа...секој ли мора се да знае во ова село Кајганово.Не, не сакам, но овде има луѓе кои да, ги знам приватно, и ми е важно нивното мислење и не сакам да бидат ставени во идиотски и навистина неетички ситуации.
И второ, прекини ја дискусијата тука, без оглед што јас знам или не знам за тебе, не се осмелив да изнесувам вистинити или лажни работи за тебе на јавен форум.
Мислам дека сум доволно јасна.

П.С. Од кај знам знам може сум Поп од МПЦ.