smihajlo
Superposition, Relentless
- Член од
- 11 август 2010
- Мислења
- 3.759
- Поени од реакции
- 4.529
За жени е 25 години таа граница во мк30 srsly? Дај динете ја границава малку.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За жени е 25 години таа граница во мк30 srsly? Дај динете ја границава малку.![]()
Јас ништо не правам.Мене ме интересира вие лично што правите во врска со ова прашање да се промени менталитетот кај нас?
Хаха луд.Јас ништо не правам.
Уште од пубертет не сум излегол по дома ми викаат ти си следен, треба се жениш итн...
П.С Паметниот го менува светот, мудриот се менува себе си![]()
абре аман,поарно со чекан од 15се кила да те манеа по главаКога имав план да се женам на моине дома им спомнав онака на смеа и реакцијата :
Татко ми: Прави што сакаш твое си е ако мислиш дека можеш со жена и деца да живееш со среќа.
Мајка ми: Немој да си се оженил ,рано ти е , кај ти е паметот ,ако ми се појавиш пред очи женет ќе видиш:
Сестринска реакција: Де бе нас ли тргна да не претркаш ај седи си мирен и уживај.
И сеа како да се жениш !? Дигнав раце од женење а девојката дигна раце од мене![]()
.... Ух, оние устине од дома, мажачка та мажачка! А јас уште ни д од дечко немам! Хмм..
Стара мома станувам....
![]()
Само увоз,во Албанија за 500 евра со посредници мозес да бираш,не една купи си две.И резерва ке имаш.А на овие нашиве нека им дојде принцот на бел коњ!
Реално гледано најголема глупост која некој може да ја направи е да се ожени.
Знаејќи како одат работите голема е веројатноста дека после тоа по судови ќе се разведуваш. А тоа не е доволно за кучката. Ќе ти бара пола имот и алиметација за децата, а не ни знаеш дали се твои. Па после тоа и ќе им ги пере главите и ќе ги врти против тебе. И у ште ќе плука по тебе. Зошто, затоа што на телевизија слушнала дека така треба. Тоа е реалноста.
Затоа решението е прави кеш и living apart together.
Глупости. Се додека одлучува судија ничиј имот не е безбеден. Особено не во банана држави.Има и за тоа решение што се вика предбрачен договор, инаку се дели само имотот стекнат во време на брак затоа не трчајте да се мажите/жените на млади години туку прво направете пари/имот па после планирајте свадби, деца итн![]()
Ниеден случај до сега нема во Македонија кога некој неправилно бил оштетен од судиите во ваков спор, тоа веќе е рутина во судовите а и закон си е закон нема остапки посебно не кога имате потпишано предбрачен договор.Глупости. Се додека одлучува судија ничиј имот не е безбеден. Особено не во банана држави.
Важно е кучката ништо да не знае и се да си трошиш за свои кејфови како на пример во кафани.
Во МКД изгледа фали дискотека што нема да пушта никој под 28г. Овде таквите дискотеки растураат. Прво клиентела со пари ти иде. Второ сериозни дечки/девојки. Помалку проблеми полмаку заебанции. Трето сите сме големи, ваљда со памет у глава па полесно е муабет едно друго. Сепак у години бар за МКД веќе за свадба.
Реално гледано најголема глупост која некој може да ја направи е да се ожени.
Знаејќи како одат работите голема е веројатноста дека после тоа по судови ќе се разведуваш. А тоа не е доволно за кучката. Ќе ти бара пола имот и алиметација за децата, а не ни знаеш дали се твои. Па после тоа и ќе им ги пере главите и ќе ги врти против тебе. И у ште ќе плука по тебе. Зошто, затоа што на телевизија слушнала дека така треба. Тоа е реалноста.
Затоа решението е прави кеш и living apart together.