Нема жена како Шеќеринска во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата bitushanec
  • Време на започнување Време на започнување
како не биле одвратни двете..сдс се гомната другите се саглам, горе долу..и кој ве ебе другите кои мислите дека не се.

Аууу шо си добар ти у пцуење, човек просто неможе да свати кого пцуеш, него остај тоа. Изгледа само Јас и Ти од форумот не го гледаме центарот на Васко Евтов?

Аууу шо си добар ти у пцуење, човек просто неможе да свати кого пцуеш, него остај тоа. Изгледа само Јас и Ти од форумот не го гледаме центарот на Васко Евтов?

Koj uste go gleda ligleto na Branko?

Врска немам од Васко, не сум бил во Македонија со месеци..:)

Ке заврши евровизија ке видиме дали ке има народ

Можеби ради Евровизија... :toe: а можеби и си им здосадил веќе :pos:

Абе види брат сеа, за кој како. За некој вистината боли, за некој не е вистина а на тебе глеам ти е досадна.

Како и да е и Ти највероватно си го глеал Евтов, па сеа се переш тука со еуровизија, патем за твоја информација, доколку не си знаел, Mакедонија на евровизијата има настап во четврток вечерта, ова време. Чисто да знаеш, да не се чудиш шо оваа вечер ги нема нашите.

имаше тема за зашеќеренава...
инаку реален стварно потекуваш... оди :drk:на сликата на бц

имаше тема за зашеќеренава...
инаку реален стварно потекуваш... оди :drk:на сликата на бц

Колку си ти амбициозна, исто ко Горде Јанкуловска, а колку ли само си арогантна, не исто, али слично нешо као Грујо.
Ќе биде нешто од тебе, гајле немај.

Да бев као тебе амбициозен и арогантен, ќе ти поставев едно прашање во врска со болдираново горе, ама не сум ја таков, што да правам. Попуштам на глупости.

Колку си ти амбициозна, исто ко Горде Јанкуловска, а колку ли само си арогантна, не исто, али слично нешо као Грујо.
Ќе биде нешто од тебе, гајле немај.

Да бев као тебе амбициозен и арогантен, ќе ти поставев едно прашање во врска со болдираново горе, ама не сум ја таков, што да правам. Попуштам на глупости.
да да сите ко немаат со што да се одбранат се ваѓаат на тоа дека попуштаат на глупости.... попуштташ на тоа дека немаш аргументи...

јас никогаш не сум се чукала вмро, вмро као ти за сдс... и боље амбициозна како јанкуловска него како шеќеринска

да да сите ко немаат со што да се одбранат се ваѓаат на тоа дека попуштаат на глупости.... попуштташ на тоа дека немаш аргументи...

јас никогаш не сум се чукала вмро, вмро као ти за сдс... и боље амбициозна како јанкуловска него како шеќеринска

Какви аргументи каква одбрана, жити све. Да ти вадам аргументи дека не :drk: на бц. :pos: Бог да чува. Па ти тоа ми кажа. :pos2:

Али нема везе, биди си ти арогантна колку сакаш, симпатична си ми, барем по арогатноста, за тоа и ти реплицирам.:smir:

Какви аргументи каква одбрана, жити све. Да ти вадам аргументи дека не :drk: на бц. :pos: Бог да чува. Па ти тоа ми кажа. :pos2:

Али нема везе, биди си ти арогантна колку сакаш, симпатична си ми, барем по арогатноста, за тоа и ти реплицирам.:smir:
не сум арогантна... само ти тука на сите ни ги тестираш нервите... знаеме дека си за сдс и готово... немораш тоа да ни го пикаш во очи...
ако ти не гледаш од поширока перспектива ( тоа ваљда ко ти переле мозокот на центрифуга те имаат уклучено па не е постигнат саканиот ефект) има некој тука што гледа од другата страна... мене ни мама ни тато ни никој у фамилија не ме ставил на центрифуга со шарени алишта па да станам партиски обоена... а тоа што си имам свое мислење незначи дека треба да го превртуваш коментираш и потценуваш...
мене ни грујо и јанкуловска не ми се идоли као некој друг на тебе но секако попрво ќе гласам за нив него за рада
овде можеш да се правиш фраер и да ми делиш комплименти ко ќе погледнеш подалеку а не една работа ти ја исшприцале у мозок и сеа да не потекуваш со таа...
дај друже олади

не сум арогантна... само ти тука на сите ни ги тестираш нервите... знаеме дека си за сдс и готово... немораш тоа да ни го пикаш во очи...
ако ти не гледаш од поширока перспектива ( тоа ваљда ко ти переле мозокот на центрифуга те имаат уклучено па не е постигнат саканиот ефект) има некој тука што гледа од другата страна... мене ни мама ни тато ни никој у фамилија не ме ставил на центрифуга со шарени алишта па да станам партиски обоена... а тоа што си имам свое мислење незначи дека треба да го превртуваш коментираш и потценуваш...
мене ни грујо и јанкуловска не ми се идоли као некој друг на тебе но секако попрво ќе гласам за нив него за рада
овде можеш да се правиш фраер и да ми делиш комплименти ко ќе погледнеш подалеку а не една работа ти ја исшприцале у мозок и сеа да не потекуваш со таа...
дај друже олади

Така е бе "Тикви4ка", у право си до даске.:helou:

П.С. Извини стварно ако на било кој начин сум ти оставил впечаток дека потценувам некое твое мислење, доколку не било навредливо.
Јавно Ти се извинувам.

Напишано од intel
Dpmnovcive pocnaa da se registriraat i kako sdsmovci za da mozat sami da si repliciraat, i da si mavaat propaganda.
Sam sebe go ubijal......ispod sekoja cest e da se diskutira so vas.
Duri zal da mu e na covek i da ve zaebava.

Интел, ја гледам Рада и кај Јанко и на Канал 5. Зборуваше со саати на двете емисии, и не ја откри тајната како ќе не внесе во НАТО за 6 месеци :toe:

Koj mi go izbrisa ovoj post i zosto. Tolku li boli vistinata.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom