Нема жена како Шеќеринска во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата bitushanec
  • Време на започнување Време на започнување
Sakam kazam, ne znam recam, kako moja Sikerka da ja odbranam :smir:
И ти си помисли дека ја бранам? Како бе чедо после толку иронија што ставив во функција си го помисли тоа?:smir:

Ако, нека. Да се види колку ја гризе совеста што на таа сдс-овска ЧАНТА, една чанта и чини колку што заработува просечен Македонец на годишно ниво...

Абе ај Трн не дупи...Па ако израчунаме колку тежат нашиве политичари у облека во која се појавуваат на митинзи, може да ги расчистиме сите долгови према странство:pos2: .

Со карактеристиките на личноста или со типот на гаќите што ги носи ? Ај не ме заебавај.:smir:

и со тоа ако треба..со оглед на се какви приказни се вртат и за тој дел од нејзината облека. вид.. тип ...цена

и со тоа ако треба..со оглед на се какви приказни се вртат и за тој дел од нејзината облека. вид.. тип ...цена

Vone, јас со приказните расчистив поодамна... Јеби га не палат веќе... Конкретно нешто, ОК. Приказни, ЈОК !:toe:

Абе ај Трн не дупи...Па ако израчунаме колку тежат нашиве политичари у облека во која се појавуваат на митинзи, може да ги расчистиме сите долгови према странство:pos2: .

3000 евра една чанта??? :)

Немој само да не сме у некоја заблуда, а на неа да и е срам да каже, па да си јаа набавила како верна копија од шутка за 500 денари...:)

Vone, јас со приказните расчистив поодамна... Јеби га не палат веќе... Конкретно нешто, ОК. Приказни, ЈОК !:toe:
Да не си и случајно адвокат...не, не..заборавив сеуште си во образовниот систем...гледам бараш семинарска со наслов...Селекција-одбирање на животните„ ( природна селекција, вештачка селекција, мимикрија и сл.)....само следи ја кампањава, факај белешки и ете ти ја семинарската готова.

3000 евра една чанта??? :)

Немој само да не сме у некоја заблуда, а на неа да и е срам да каже, па да си јаа набавила како верна копија од шутка за 500 денари...:)
Ajde vaka, ako e 3000 evra mora da ja ima vo nekoj katalog. Bidejki ste vie strucnjaci za guglanje povelte najdete go modelot i pokazete go.

Абе не е проблемот во тоа дали кошта или не, таа ако има(а има) нека си ги носи и нека си купува уште поскапи и по монденски работи, ама невкусно е пред луѓено така да искочиш и да им гарантираш закон со кој ќе ги решиш нивните проблеми.
Иако тие јас мислам дека врска немаат за цената на ташната, сепак моралниот аспект треба она самата да си го запази. Ќе има пригодни моменти и за таква гардероба, ама овие не се.

lol А ти како стручњак за женски ташни велиш дека не?

Ве читам вака и ви се чудам све што имате напишано за девојчето, оно си е ТОП, една од првите македонски девојчиња која облече танга и "јавно" ја покажуваше по митинзи додека другите скопски фуфи појма немаа што е тоа танга.
Е сега за политика... што не ја бива не ја бива, не дај боже да и дадеш држава да води.

Ве читам вака и ви се чудам све што имате напишано за девојчето, оно си е ТОП, една од првите македонски девојчиња која облече танга и "јавно" ја покажуваше по митинзи додека другите скопски фуфи појма немаа што е тоа танга.
Е сега за политика... што не ја бива не ја бива, не дај боже да и дадеш држава да води.
:pos2: :pos2: :pos2: Браво Браво Браво:pos: :pos: :pos:

Браос ! Те поддржувам...не може тоа така, јеби га... Па треба у народна носија и у опинци да се појави...не, у работнички алишта, со капа завиткана од весник или нешто слично... Аман бе ако е ова тема за дебата јас Спајдермен ќе бидам...Имате ли исав или само нешто да се тресе... Бог да чува и да не брани од вакви демократски дебати...:kesa:

ne deka treba da e u narodna nosija no fakt e deka sekerinska e partizansko dete ...dete od onoj drugiot sistem..koe imalo moznosti da zivee malku poinaku od decata na "vnatresnite drzavni neprijateli".....sigurno pisuva i so penkala od 1000 evra

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom