Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо да отвара, па сите мк телевизии се под негова капа, па ни фали уше ТВ мијалкоШо, Мијалков и телевизија ќе отварат?
Најверојатно затоа што веќе пола сме бугари.Искрено ова е ненормална работа.Јас сум на Макс тв и сакам да прашам можам ли да го раскинам договорот затоа што се изгасени дури 8 тв канали??Слушајте го директорот на АВМУ. Проблемот бил што програмата се пуштала со оригинален англиски јазик и превод, а требало со бугарска синхронизација и со бугарски реклами, како што правел Близу, и тоа не било проблем. ПА КАКВА Е ОВАА ЛУДОСТ?
http://youtu.be/chH0cd8_91o?t=27s
Најверојатно затоа што веќе пола сме бугари.Искрено ова е ненормална работа.Јас сум на Макс тв и сакам да прашам можам ли да го раскинам договорот затоа што се изгасени дури 8 тв канали??
Ако некаде во договорот се наведени кои канали се вклучени во претплатата може, ама најверојатно програмите ќе ги пуштат на бугарски, па ако во договорот има напоменато нешто дека каналот треба да биде со оригинално аудио, во спротивно немаме никакво право за раскинување на договорот затоа што во него не е така напоменато, па бугарската синхронизација не се смета за промена вредна за раскинување, според законот за електронски комуникации.(3) Претплатниците мораат да бидат информирани за сите предложени измени во условите наведени во претплатничкиот договор во рок не пократок од 30 дена пред воведувањето на измените, како и за правото дека во истиот период, без известување или последици можат да го раскинат претплатничкиот договор доколку не се согласуваат со предложените измени.
Како и да е,обавезно ќе си го прочитам договорот.Не се малце, 8 канали се.А и таа е*ана агенција на последно место не става нас корисниците како и секоја институција во државава што работи во ,,служба на граѓаните".Ако некаде во договорот се наведени кои канали се вклучени во претплатата може, ама најверојатно програмите ќе ги пуштат на бугарски, па ако во договорот има напоменато нешто дека каналот треба да биде со оригинално аудио, во спротивно немаме никакво право за раскинување на договорот затоа што во него не е така напоменато, па бугарската синхронизација не се смета за промена вредна за раскинување, според законот за електронски комуникации.