Нема веќе National Geographic, FOX Life... исклучени најпопуларните канали

• Креатор на темата Креатор на темата ^^GoRiLLaZ^^
  • Време на започнување Време на започнување
Слушајте го директорот на АВМУ. Проблемот бил што програмата се пуштала со оригинален англиски јазик и превод, а требало со бугарска синхронизација и со бугарски реклами, како што правел Близу, и тоа не било проблем. ПА КАКВА Е ОВАА ЛУДОСТ?

http://youtu.be/chH0cd8_91o?t=27s

Слушајте го директорот на АВМУ. Проблемот бил што програмата се пуштала со оригинален англиски јазик и превод, а требало со бугарска синхронизација и со бугарски реклами, како што правел Близу, и тоа не било проблем. ПА КАКВА Е ОВАА ЛУДОСТ?

http://youtu.be/chH0cd8_91o?t=27s
Најверојатно затоа што веќе пола сме бугари.Искрено ова е ненормална работа.Јас сум на Макс тв и сакам да прашам можам ли да го раскинам договорот затоа што се изгасени дури 8 тв канали??

Најверојатно затоа што веќе пола сме бугари.Искрено ова е ненормална работа.Јас сум на Макс тв и сакам да прашам можам ли да го раскинам договорот затоа што се изгасени дури 8 тв канали??
(3) Претплатниците мораат да бидат информирани за сите предложени измени во условите наведени во претплатничкиот договор во рок не пократок од 30 дена пред воведувањето на измените, како и за правото дека во истиот период, без известување или последици можат да го раскинат претплатничкиот договор доколку не се согласуваат со предложените измени.
Ако некаде во договорот се наведени кои канали се вклучени во претплатата може, ама најверојатно програмите ќе ги пуштат на бугарски, па ако во договорот има напоменато нешто дека каналот треба да биде со оригинално аудио, во спротивно немаме никакво право за раскинување на договорот затоа што во него не е така напоменато, па бугарската синхронизација не се смета за промена вредна за раскинување, според законот за електронски комуникации.

Не ни ги гледам овие канали, ама незнам зошто да не се емитуваат. И јас се согласувам дека треба да гледаме Македонска телевизија (Македонски серии, филмови, емисии, шоуа, музика...), ама прво нека дадат квалитет на нашата телевизија, па после слободно нека ги исклучат останатите канали.
:)

Што е следното,цензура на Интернетот.Премиерот не само што прави роуд-шоуа,веројатно ја применува и нивната тактика за држење на граѓаните во магла.Кон кои земји се приближува Македонија,кон шеријатските земји од Арапскиот полуостров или кон диктатурите од Европа и Азија.Одамна го изгубивме правецот на Македонија,за кој одлучивме на 8 септември 1991 година,за слободна ,демократска Македонија,еднаквост на сите граѓани.

Ако некаде во договорот се наведени кои канали се вклучени во претплатата може, ама најверојатно програмите ќе ги пуштат на бугарски, па ако во договорот има напоменато нешто дека каналот треба да биде со оригинално аудио, во спротивно немаме никакво право за раскинување на договорот затоа што во него не е така напоменато, па бугарската синхронизација не се смета за промена вредна за раскинување, според законот за електронски комуникации.
Како и да е,обавезно ќе си го прочитам договорот.Не се малце, 8 канали се.А и таа е*ана агенција на последно место не става нас корисниците како и секоја институција во државава што работи во ,,служба на граѓаните".

А кога ќе ги исклучат и кабелските бидејќи веќе нема потреба од нив

Исклучени се веќе или тек ќе ги исклучуваат, оти јас ги имам сите на кабелскиот оператор и тоа со македонски превод.

А ДМ сат, Балканика и останатите шундо кичерајски глупости ќе ги укинуваат ли? а што сакате од Смирчевски лешпераната што дојде на форум да се убедува дека Партизан - Андерлехт ако не се лажам била боље избор од Сампдорија Вердер :lolzz: ваквиве луѓе немаат никаков проблем да те убедуваат дека небото е зелено а тревата сина.

една молба, од сега кога ќе вртите по канали, ве молам гледајте убаво ни под точка разлог да не стиснете на Шител, Анал и остали, да не им билдаме гледаност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom