Нема да има соживот додека на сите Албанци им излезе од глава сонот за Голема Албанија.
...а на сите Македонци сонот за голема Македонија. Не приметуваш дека сите во околината го сонуваме истиот голем сон?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема да има соживот додека на сите Албанци им излезе од глава сонот за Голема Албанија.
.......
абе неписмен дали ги читаш темите каде постираш или сеедно е за тебе?.......
Ти сметаат фактите?абе неписмен дали ги читаш темите каде постираш или сеедно е за тебе?
Ако мислиш дека овие настани кои на Македонците секој ебан ден им ги приредувате, немаат врска со соживотот, тогаш нема никаква потреба да пишуваш за него.отвори си тема.....
Разбираш што пишувам???
вака само сакаш да ја бришеш темава, цело време си офтопик, никаде не видов мислење од тебе каде има врска со темата, не знам зошто досега не си баниран...
Мене не ми е јасно како сеуште има морони кај нас тука, кои веруваат во такви лаги, кога секој ден, буквално има албански напади врз личниот интегритет на Македонците, нивниот имот, дигнитет....Не ми е јасно како имаат успеано да ги убедат во нивните лаги европа и америка дека се потценети граѓани од 2-3 категорија.
Не ми е јасно како имаат успеано да ги убедат во нивните лаги европа и америка дека се потценети граѓани од 2-3 категорија.