Неколку работи кои ги правевме на стариот добар "MSN Messenger"

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
^И не го разбрав баш она badass, не сум многу по англискиот :D
Иначе најјако од мсн-то ми беше кога ќе ги наредев сите другарки со срциња на топик после тоа сигурно паѓаше некоја од нив :D

Ауу Тото, а која е сеа тајната на твојот успех? :свиркам:

Им зборел на италијански, англискиот слабо

Јас си ги чував логовите само од симпатијата и ги знаев напамет што точно ми пишувала :pos: и денес кога ќе прочитам јас што сум пишувал. :eek::pos:
Кога симпатијата ќе ставеше слика имаше една опција со МSN да ја симниш како малечка. :icon_mrgr: :LOL:
Еден другар ми даде листа со 1000 мејлови ги аднав и потоа следеше HI од каде се знаеме? Морав да се ставам appear offline за да ги избришам сите. :icon_lol:

Го користев до пред два месеци, се пуштав на форуми и Facebook, а на него гледав кога ќе ми дојде некој маил и одма се префрлав да видам што е.

MSN sux, mIRC rulz! (ама пред 100 години)
MSN слабо користев, ама затоа киснев на mIRC. :)
Најбоља ствар!
Се ставаш на канали, тресеш глупости, се зезаш и на крај стискаш Х и си продужаваш ко ништо да не се десило.
Едино ми беше мука што немав @ на #pletenje, ама тоа дека бев женско, на женските само +v даваа. (n)
Кој се ставал и киснел на mIRC или плетаџиите што го викаа мирк знае. :icon_mrgr:

Еј сеа кога ја видов темава незнаете колку ми е криво што го утепаа МСН... скајпот вриши работа, ама не е тоа тоа.
Имав и еден опасен плагин, ми кажуваше кој ми отвара конверзација и таква некои ствари за да видиш на кое пиче му се бендисуваш:vozbud:

п.с уште чувам логови од конверзации :ROFLMAO:
--- надополнето: 22 јули 2013 во 20:26 ---
MSN sux, mIRC rulz! (ама пред 100 години)
MSN слабо користев, ама затоа киснев на mIRC. :)
Најбоља ствар!
Се ставаш на канали, тресеш глупости, се зезаш и на крај стискаш Х и си продужаваш ко ништо да не се десило.
Едино ми беше мука што немав @ на #pletenje, ама тоа дека бев женско, на женските само +v даваа. (n)
Кој се ставал и киснел на mIRC или плетаџиите што го викаа мирк знае. :icon_mrgr:

Ти од старата школа си а?
--- надополнето: 22 јули 2013 во 20:28 ---
Го користев до пред два месеци, се пуштав на форуми и Facebook, а на него гледав кога ќе ми дојде некој маил и одма се префрлав да видам што е.

Да не постои уште msn-to?

Имаш момент :
Брат, дај некој женски да адднам...

Koga ke te stavat vo nekoj grupen chat od 100+ clenovi a ti nemas pojma od kade i sekoj pisuva sto ke mu tekne , sum se gazel od smeenje :pos:

Мене мсн и страната ''prijateli.com.mk'' каква комбинација ми идеше, сега знам страната ''prijateli.com.mk'' повеќе не постои а постоеше пред 2-3 или 4 години не сум сигурен многу. Имаше многу женски на таа страна и скоро сите оставаа мсн тогаш тоа беше традиција. А јас тогаш најпаметен си ги земам аднам си ги сите женски и си ги манијачам и тролам. Уште ги имам можеби некој веќе ме блокирале ама повеќето од тие контакти не постојат веќе. Со тоа ''Nudge'' партали сум правел, па ко ќе и почнев да и пишувам ''срце ќе се омажиш ли за мене'', ''срце те сакам'' сум ги прашувал за тоа ''Колкави гради имаш'' и свашта :pos:
Знам еднаш аднав една добра путка и сум викнал цело друштво кај мене на компјутер, сите кој од кој повеќе глупости пишуваше...
Ехх тие моменти...
Тогаш сум имал 14 години кога беше мсн во тренд, изгледа 15 ама тука некаде битно мало манијачиште сум бил, знам се договаравме со другарите па имаше се договаравме цел клас на мсн во една група и сите кој од кој повеќе пишува.

Знам на времето кгоа бев копињак колку само го замарав братучет ми за да ми даде контакти од женски на мсн, и овој ко ќе почне да дава и плус од неговиот факултет беа плус причина за манијачење:D

Уште многу ми фалат тие моменти, многу има да се зборе за мсн, сега како што дојде времето со ова фејсбук мене не ми се многу свиѓа...

Како бе не сум знаел јас за ова пријатели.цом дека таму се наогале путки :cautious:

Ставањето топик на MSNто... носталгија :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom