--- надополнето ---
[/COLOR]
Да бе, јас коа бев со тебе во Скопје, ти ја каменував куќата, ти се посрав во колата, ти турив отров за глувци во сокчето, и крај, едноставно јас како Албанец кој што би требало да бидам угледен европски граѓанин (такви какви што никаде нема) место твојата добродушност и желба за добро"соседство" и соживот јас се обратно сторив. Така беше или не?
Јас мислам дека имаш проблем со некои од предрасудите ти во животот, каде телевизијата и интернетот стануваат главен расудувачки фактор во твојот живот. Пази, почнуваат да се тетерават по телевизии и филмови и приказни (демек по вистинита прича), каде маж ужива некој друг да му ја кова жената. (внимавај, лабилен си)
--- надополнето ---
КРАЈ НА МУАБЕТОТ!
Признај, дека е така! Јас знам, Албанците се прости, ама на секои тројца прости Албанци, имаме по двајца прости Македонци (пак ќе попуштам во бројкиве и просециве). Разликата е во нијансата на опаковката. Ваму ги држи имамот или стадото (офци) во гравитација кон тој протитилачки епицентар, таму телевизиите и медиумите (демек ти биле еманципирани-либерал европјани).
Ваму се слушаат песми за Орце, ваму за Аљи. Нема разлика!
Ама еве не Евилниов бројка, му сметало што албанците биле монолитни во однос на тие национални прашања, а исто така зошто Македонците не биле монолитни, и сега да можи ќе ме камшикува мене, оти му се посрав во колата пред едно две години, коа шетавме низ Скопје. (демек албанец јас, зато не знам култура)