LaChupacabraLoca
jedi master
Јебеш ти тоа, како се викаше таа трета што пееше?![]()
Поима немам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јебеш ти тоа, како се викаше таа трета што пееше?![]()
http://on.net.mk/zulu/mtv-1Поима немамне гледам , не сум у МК, а тука не фаќам МТВ1 , ни стрим не можам да најдам :S
Рамковно се исвиркани де шо ти е срам?(ФОТО) Настапот на албанските пејачи исвиркан
КАТАСТРОФА, почнува да ми биде срам што сум Македонец, ПУУ да ви ебам и денот и народот и државата, КАКО НЕВИЕ СРАМ !?
НЕКА ОДАТ НЕКА СЕ ФРЛАТ СИТЕ !
Глумица, певаљка, текстописец, писател... што ли нее!И "пејачката" и "глумицата" Шола ја викнале ?![]()
Леле мајко. еден од најлошите хорори. Кај ме потсети....Zoltan kuceto na drakula besee![]()
Дракула ни ја испеа химната или халуцинирам?![]()
Не знам зошто да не бидат исвиркани, зарем толку ти е кратко помнењето?(ФОТО) Настапот на албанските пејачи исвиркан
КАТАСТРОФА, почнува да ми биде срам што сум Македонец, ПУУ да ви ебам и денот и народот и државата, КАКО НЕВИЕ СРАМ !?
Игор Дурловски, оперски дерач со потекло од твојот град, моментално на печалба у Њемачка...Не видов кој ја испеа химната
Кој е Дракула?![]()
Ти бе нормален/на си?(ФОТО) Настапот на албанските пејачи исвиркан