Неисполнети ветувања...

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
Сигурен сум дека во вашиот живот постојано гледате како некој не ги исполнува своите ветувања...
Дали вие не ги исполнувате ветувањата?

Јас лично СЕКОГАШ ги исполнувам своите ветувања, ако неможам да го исполнам, секогаш однапред си кажувам...подобро така отколку личноста да ја лажам...

Особено тоа во љубовта...

Често тоа ми го злоупотребувале...ама what the hack ...чиста ми е совеста!

Да ги испонувам моите ветувања ама зависи за што.Ако е за некој другар/ка мама,тато да направам нешто ке направам али ако е за пример учењево секогаш нишо не исполнувам се вадам на тресита начини и јбг после ке добијам кец

Me nerviraat luge koi ne gi ispolnuvaat vetuvanjata. Za da ne pravam i jas taka pred da vetam nesto dobro razmislam dali navistina mozam da go ostvaram, i ako sum sigurna deka mozam togas vetuvam.

Mi se ima deseno 2-3 pati da vetam nesto so ne mozam da go ispolnam...Ednostavno u toj moment koga sum go vetil toa, ne su razmisluval...Ama gleam da ne praam taka. Obicno si stojam na zborot!

Интересна работа вака...

Секаде во јавноста (вклучувајки го и форумот) сите луѓе се...како да кажам...морални, паметни...а реалноста е сосем поинаква...

Volkswagen напиша:
Интересна работа вака...

Секаде во јавноста (вклучувајки го и форумот) сите луѓе се...како да кажам...морални, паметни...а реалноста е сосем поинаква...

Da beeee stvarno. Pa lazat si lugeto mozda :)

Не само тоа...
Најубав пример е на една локална БТ-ска телевизија.

Имаше анкета имено за отпадоците...каде треба да се фрлат...блабла колку не бил чист градот...

И застануваат една жена и ја прашуваат...

„Што мислите, што треба да се направи улиците да бидат чисти?”

и таа...

„Па, треба граѓаните повеќе да внимаваат каде го фрлаат ѓубрето, Ј.П Комуналец редовно да ја обавува својата задача...и тоа”

И си заминува...и од најлонот јаде нешто ...што знам...чоколадо или слично...и го фрла на земја пред камерата...:tapp:

Volkswagen напиша:
Интересна работа вака...

Dude, во случајов ти за таков ми делуваш :D

Инаку, луѓе сме и ствари испаѓаат. Се случува некогаш нешто да те спречи да го исполниш ветувањето, виша сила и слично. Нормално дека секој сака да ги исполнува ветувањата. Битно е да имаш добра намера и тоа да знаеш да го надоместиш.

па искрено мразам кога некои се ку*чат пред исполнувањето кажуваат вака ке биде...онака ке биде и на крај...НИШТО!!! денес баш ми се случи една ваква работа кја ми ги искина нервите....јас не сум таква...кога ќе речам ке направам и го правам тоа...е сеа и јас не сум цвеќе за мирисање но во глобала исполнувам...ако уште на почеток ми изгледа неисполнително...онда кажувам од напред....не можам и крај!

Обично ги исполнувам ветувањата ( и малите и големите ), ама затоа ретко ветувам.

Многу малку ветувам, ама се шо ќе ветам исполнувам

Ни ветувам нешто ни мислам да ветам :)

Volkswagen напиша:
Сигурен сум дека во вашиот живот постојано гледате како некој не ги исполнува своите ветувања...

Јас лично СЕКОГАШ ги исполнувам своите ветувања, ако неможам да го исполнам, секогаш однапред си кажувам...подобро така отколку личноста да ја лажам...

Epa ja nekogas da nekogas ne:tapp:

Volkswagen напиша:

јас сум иста иста истааа како тебе!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom