wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.985
- Поени од реакции
- 34.937
прочитав до крај ок благодарам што си одвоила време за да напишеш и да прочиташ но и после цел тој реферат што си го напишала не верувам дека некој те свати што си сакала да кажеш бидејки во секоја строфа (ке ја наречам) си напишала различно мислење. Секој од кого побарав совет нормално е да сака да знае повеќе за да знае како да ме советува. Секој има свој живот и свое мислење и да беше се така лесно и едноставно во овој свет немаше да има никој од нас проблеми.
sakam da kazam, mani go... mamina maza e sigurno, zberi hrabros

Никако да ставам крај, никако да се среди нешто да знам на што сум. Он е одлучен да се откаже од неговите но како ке живеам јас со тоа додека знам дека се е поради мене.
да не ги спомнува он , ќе нема уопште да се најдат у муабет , исто ко да не постојат . Кривицата е у него , 25 години а уште нема свое јас , Ваљда страв му е , ако продолжи со тебе , дека не ќе може да смета на неговите во иднина , и дека ќе му тупат : ете ти реков , не ме послуша и тн.
Се читаш колку очајно делуваш и едвај чекаш он да киксне некаде уште малку повеќе, за да го оставиш? Ама и тоа е човечки, секој сака мир.