Need for Speed World

• Креатор на темата Креатор на темата Грејвдигер
  • Време на започнување Време на започнување
[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Need for Speed™ World Beta Notification - June 2 - 13
Congratulations - you're playing in the Beta!
[/FONT]
:baeh::baeh::baeh:

Ја симнувам сега, 1.48GB е.

Ако најде некој како може да се тркаш со некој друг нека каже :) Вчера ми одобрија бета.

Еве еден скриншот за почеток

nfsd.png

Ако најде некој како може да се тркаш со некој друг нека каже :) Вчера ми одобрија бета.

Стискаш М и ти се отвара мапата. Таму ти ги дава трките. Еве слика:

nfs2n.png

На Dual Core нема да можи да се игра?

Стискаш М и ти се отвара мапата. Таму ти ги дава трките. Еве слика:

nfs2n.png

Стигнав до такво кругче али треба нешто да се притисне кога ќе влезеш во него, треба автоматски да почне или? Зошто јас влегов во кругчето и ништо не се случи, притискав на повеќе копчиња пак исто...

Стигнав до такво кругче али треба нешто да се притисне кога ќе влезеш во него, треба автоматски да почне или? Зошто јас влегов во кругчето и ништо не се случи, притискав на повеќе копчиња пак исто...

Епа горе лево ќе ти се појави мулти и синглплеер. Ако одбереш сингл, одма ќе ти почне трката. Ако сакаш мулти, ќе треба да почекаш други играчи, ама не се чек многу.

Гледам никој нема спомнато... Играва е бесплатна, ама не е :) После 10ти левел ќе се плаќа.

Гледам никој нема спомнато... Играва е бесплатна, ама не е :) После 10ти левел ќе се плаќа.
Ова као демек имаш фора 10 левела да се заразиш со играва, па после да мора да ја купиш... Па и не е лоша тактикава. Сигурно ќе има луѓе што ќе се попалат по играва и ќе дадат пари за неа.

Aj кажејте како да ја играм бетава,и дали требит нешто пари и мн гб.

Со играва дефинитивно порано бев заразена ... ова морат да се пробат :smir:

Абе и чупина играле нфс?
Лол еднаш си идам од школа и ја имав на ком мост вантед и гледам на компјутер сестрами си играт :D

sry for offtopik.

Абе ќути аман ај да те видам не играј ко брат ми ко ме чувал наместо барбики ми давал количиња и пиштоли :pos2: и после ќе си играш и G.T.A и Call of Duty и Medal of Honor и NFS и Counter Strike и се ... :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom