Need For Speed: Rivals

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.47
  • Време на започнување Време на започнување
Најверојатно прво ја средиле за конзоли, затоа е 30 фрејмови.

Инаку, играте на Windowed?
--- надополнето: 19 јануари 2014 во 23:56 ---

Shortcut - Properties - Target

Додај го ова:

Код:
-GameTime.MaxSimFps 60 -GameTime.ForceSimRate 60+

Не, на full screen.

Го додадов. Уште поспоро е.. т.с fps-то е катастрофа. Незнам за што средувале, ама подобро воопшто тогаш да не ја ни ваделе за PC.

Не, на full screen.

Го додадов. Уште поспоро е.. т.с fps-то е катастрофа. Незнам за што средувале, ама подобро воопшто тогаш да не ја ни ваделе за PC.

Среди нешто за да играш Full Screen нормално? Со верзијата од RELOADED не можам Full Screen, црно е све :)

Среди нешто за да играш Full Screen нормално? Со верзијата од RELOADED не можам Full Screen, црно е све :)

Не.. ништо. Инсталирав, уклучив.. и си тераше на Full Screen. Не би знаел.. а, кажи ми тебе со тој „fix“ ти оди нормално со 60fps? Пошо ко шо ти реков.. уште полошо стана за играње.

Не.. ништо. Инсталирав, уклучив.. и си тераше на Full Screen. Не би знаел.. а, кажи ми тебе со тој „fix“ ти оди нормално со 60fps? Пошо ко шо ти реков.. уште полошо стана за играње.

Без фиксот си лизга ко што треба, само што не е фул скрин.

На мене на уклучање ми викаше дека не ми ја фаќа графичката имам Интел Хд 3000 дали ако го направам тоа со фиксот би ја уклучил?
На систем рекорментс вика дека ја фаќа и на Интел Хд 4000 а оваа е малце послаба а не ја фаќа зошто така?

Чекај, чекај.. не ти е slow mo како на цел свет?

Сеа ми е криво што ја избришав, можеби да не идев на Full Screen ќе ми идеше и мене како што треба.

Чекај, чекај.. не ти е slow mo како на цел свет?

Сеа ми е криво што ја избришав, можеби да не идев на Full Screen ќе ми идеше и мене како што треба.

Nope, си иде како секоја нормална игра, лизга.

Кај мене одеше ТОП на фул скрин оваа последнава верзија на Релоадед, но пошто е досадна до бесвест ја избришав вчера

Nope, си иде како секоја нормална игра, лизга.

Ја инсталирав пак. Идам на Full Screen.. fps-то неќе да чуе да крене над 30 fps. Полжав.

Направив Minimize.. како друга игра да сум уклучил. Дури и појачав сетинзи.. нема гајле сега.

имам конфигурација прилично добра , 8гб рам ддр 3 , и3 процесор на 3гхц , џиФорс 630 на 4гб , се ми е наместено на LOW и пак ми кочи , дали премногу бара играта или незнам шо е:place:

имам конфигурација прилично добра , 8гб рам ддр 3 , и3 процесор на 3гхц , џиФорс 630 на 4гб , се ми е наместено на LOW и пак ми кочи , дали премногу бара играта или незнам шо е:place:

Преслаба графичка имаш за таква игра.

Ја имам 630m со 1 гига, ја играв на Медиум без проблем

Ја извози некој комплет?
Не видов некое конкретно мислење за играва до сега. Планирам за ПС4 да ја земам, па незнам што да правам.
Вака на изглед, на графика и општо приказна ми фаќа око. Ама незнам дали да ја земам.

Ја извози некој комплет?
Не видов некое конкретно мислење за играва до сега. Планирам за ПС4 да ја земам, па незнам што да правам.
Вака на изглед, на графика и општо приказна ми фаќа око. Ама незнам дали да ја земам.

Теоретски играва приказна нема. Од графички аспект е доста добро направена. Можам да кажам за мене дека многу брзо изгубив интерес во играта

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom