Недела, ден за одмор!

• Креатор на темата Креатор на темата Гладиус
  • Време на започнување Време на започнување
Nedela, den za igrawe fudbal, potoa komentrianje okolu sto treba da se promeni vo strategijata uz pivce!

Ili dremenje pred TV!

Izlezavanje!

Btw, sto bese toa nedela?

Недела можеш да ја засакаш само ако работиш сите денови во неделата а тој ти го даваат од фирма слободен:)

По тапа ден од недела нема, али ај ќе се одмориш. :toe:

Додека одиме на школо за време на учебната година недела е нај тапа ден:toe: иде недела и си мислиш утре на школо кој ќе станува дрн дрн...а кога не одиме на школо не ни знам дека е недела :helou: иначе недела има 3 позитивни работи за мене кога ВАРДАР игра дома на ФИЛИП Втори арената , доста утакмици има за да се пише добро ливче и последна работа ЦСИ има :)

Недела одмор физички, а психички најголем замор припремајки се за почетокот на новата недела.

Хм, те седам неделно кафе цел ден е пред мене ке си гледам фудбал вечер ке си гледам ел класико..ке идам да заперам колата спортска надевам се ке се видам со либето ако не е болна уште онака релаксирачко ден за одмор физички и психички
Еве еден поздрав од мене

за време на школската година можам слободно да кажам Недела ми е се` освен ден за одмор, во Недела најмногу учам и така јас не го доживувам како ден за одмор

Си кулирам дома. Се збереме со друштво и пиво и гледаме фудбал. :wink:

денеска убо си поминав еве недела бев на шеткање, па на слатки, па на гости, па капуш тајм,па музиче,па чекам велики брат..хихиих фул али малце досадно е во недела

Хммм .. не ја сакам ич .. после недела иде понеделник и најужасните денови се до петок. :wink:

за кој како, во мојов случај Недела - ден за замор и досадување :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom