NEBO666

• Креатор на темата Креатор на темата NEBO666
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Слушај, ќе бидам краток и јасен. Или опрај се, или ќе те банирам.
ova mi e posleden post vo narednite 7dena:
Ako vo idnina napravam nesto so sto gi krsam pravilata na forumov,slobodno banorajme,i vetuvam deka nema da repliciram na toa.....(sega vise nemie vazno dali ke dobijam ban na forumov,ili ne,nisto ne gubam....)

Се воздржувам од коментирање...ама не бива...
Ејјјј, не знаев какви будали имало на Форумов :drk:, а дечкото кој ја отворил темата...нека не се нервира за џабе...не вреди.:salut:

:tapp: Temava place za Kanta ama aj.. Sfasta.. Sto ne seta po svetov :tapp:

Што е со народов бе...што е со копиљациве..:pos:

Vtoro:nema vise da pisuvam na forumov poradi toa sto smetam deka 90%
od moite postovi nikoj ne gi razbra....

небо ти си веќе уметник... знаеш сега не те разбираме сите ние, лаици во егзистенција, предмети без интелект, НО не се грижи еден ден твоите постови ќе бидат прочитани и ти ќе бидеш СЛАВЕН, замисли бе небо да си жив тогаш и си одиш по пат и гледаш Основно Училиште Небо666 или прашуваш некој каде живее а тој ти вика на ул. Небо666 14/6 Скопје море не Скопје еве да речеме Њујорк!

od golema darezlivost na nebo mu ja davam vtorata polovina od mojot nik mislam deka ke mu odgovara

e бе NEBO сам најде да си се реметиш.
Можда да престанеше да пишиш 2-3 недели ке те заборавевме...сега ке останиш во нашите сеќавања засекогаш...we will miss you if you go away:pos::pos::pos:

Nebo sine ostaj gi zaviduvaat

sala na strana dete si iskacaj pija kafe fakaj picinaj za gzinja

Daj be molim te porazgovaraj so tatko ti za muabetov na forum ti treba tebe malce muabet ama asalen , ne si glup ama ti trebaat coeci da te slusaat nema tuka takvi snajdi se nekako drugacie molim te sine ( ova bez ironija i bez zaebancija posle pola litro kazano od srce )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom