NEBO666
НАУЧНИК
znam deka temava posle nekoe vreme ke zavrsi vo kanta,ama sepak ja otvoram poradi toa sto sakam da vi kazam nekolku raboti:
Prvo: od utre pomalku ke pisuvam na forumot,da nerecam i ic nema da pisuvam,osven vo nekoi situacii.(polesno mi e samo da go nabluduvam forumov,kako sto pravi makedonizam,koj ima napisano post na 15 strana od temata manijaci)
Vtoro:nema vise da pisuvam na forumov poradi toa sto smetam deka 90%
od moite postovi nikoj ne gi razbra...
TRETO I NAJVAZNO
OKOLKU "MAKEDONIZAM" GO PROCITA OVA,I SAKA DA OSTANE VO KONTAKT SO MENE(JAS MN SAKAM DA SE ZAPOZNAAM SO NEGO),NEKA ME ADD-NE NA MSN,MOJATA MSN E nebojsa_gv@hotmail.com
ili moze da mi pise na e-mail: nebo666@gmail.com
CETVORTO I USTE POVAZNO: JAVNO BARAM IZVINUVANJE OD CLENOVITE KOI GI NAVREDIV SO MOITE MISLENJA I POSTOVI,ILI GI NANERVIRAV....(VEKJE EDNAS POBARAV,AMA TOA NE BESE ISKRENO...FANTOM_OH BESE ZAMESAN VO TOA....ZNAETE SITE STO SE SLUCI)....
SE NADEVAM DEKA KE GO PRIFATITRE IZVINUVANJETO....
Prvo: od utre pomalku ke pisuvam na forumot,da nerecam i ic nema da pisuvam,osven vo nekoi situacii.(polesno mi e samo da go nabluduvam forumov,kako sto pravi makedonizam,koj ima napisano post na 15 strana od temata manijaci)
Vtoro:nema vise da pisuvam na forumov poradi toa sto smetam deka 90%
od moite postovi nikoj ne gi razbra...
TRETO I NAJVAZNO

ili moze da mi pise na e-mail: nebo666@gmail.com
CETVORTO I USTE POVAZNO: JAVNO BARAM IZVINUVANJE OD CLENOVITE KOI GI NAVREDIV SO MOITE MISLENJA I POSTOVI,ILI GI NANERVIRAV....(VEKJE EDNAS POBARAV,AMA TOA NE BESE ISKRENO...FANTOM_OH BESE ZAMESAN VO TOA....ZNAETE SITE STO SE SLUCI)....
SE NADEVAM DEKA KE GO PRIFATITRE IZVINUVANJETO....