NEBO666

• Креатор на темата Креатор на темата NEBO666
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

NEBO666

НАУЧНИК
Член од
21 јули 2007
Мислења
568
Поени од реакции
1
Веб-сајт
www.mkrap.kk5.org
znam deka temava posle nekoe vreme ke zavrsi vo kanta,ama sepak ja otvoram poradi toa sto sakam da vi kazam nekolku raboti:
Prvo: od utre pomalku ke pisuvam na forumot,da nerecam i ic nema da pisuvam,osven vo nekoi situacii.(polesno mi e samo da go nabluduvam forumov,kako sto pravi makedonizam,koj ima napisano post na 15 strana od temata manijaci)
Vtoro:nema vise da pisuvam na forumov poradi toa sto smetam deka 90%
od moite postovi nikoj ne gi razbra...
TRETO I NAJVAZNO:DOKOLKU "MAKEDONIZAM" GO PROCITA OVA,I SAKA DA OSTANE VO KONTAKT SO MENE(JAS MN SAKAM DA SE ZAPOZNAAM SO NEGO),NEKA ME ADD-NE NA MSN,MOJATA MSN E nebojsa_gv@hotmail.com
ili moze da mi pise na e-mail: nebo666@gmail.com
CETVORTO I USTE POVAZNO: JAVNO BARAM IZVINUVANJE OD CLENOVITE KOI GI NAVREDIV SO MOITE MISLENJA I POSTOVI,ILI GI NANERVIRAV....(VEKJE EDNAS POBARAV,AMA TOA NE BESE ISKRENO...FANTOM_OH BESE ZAMESAN VO TOA....ZNAETE SITE STO SE SLUCI)....
SE NADEVAM DEKA KE GO PRIFATITRE IZVINUVANJETO....

Така е!Три пати Ура за Небо666....:pos2:

CETVORTO I USTE POVAZNO: JAVNO BARAM IZVINUVANJE OD CLENOVITE KOI GI NAVREDIV SO MOITE MISLENJA I POSTOVI,ILI GI NANERVIRAV...
Јавно бараш извинување?? или... им се извинуваш...

Е поради овие причини не си јасен и на тој начин се однесуваат кон тебе одредени членови...

за една работа си во право! Темава ќе лета во канта!

JAVNO BARAM IZVINUVANJE OD CLENOVITE KOI GI NAVREDIV SO MOITE MISLENJA I POSTOVI,ILI GI NANERVIRAV

Ваљда мислиш „Јавно им се извинуваш“...а?

Bиди мајката..НЕБО потсвесно во неговиот пост го исфарба во боите на Кенија...дали можеби со тоа ни оcтаваш некоја порака? :wink:

Nego kako mali je genije iz Kenije

ziti kariera sine ostani molim te najinteresen si ovde samo sto si malce nedorecen prekonfuzen ama se gleda imas zelba i poznavanja

Ваљда мислиш „Јавно им се извинуваш“...а?

Bиди мајката..НЕБО потсвесно во неговиот пост го исфарба во боите на Кенија...дали можеби со тоа ни оcтаваш некоја порака? :wink:
isto e toa be:javno izvinuvanje,ili baram izvinuvanje...
Neostvarena zelba na forumov mi e da dobijam psihoanaliza...
ej,moze ovaa tema da ostane tuka barem 48casa??????please....(ova mi e posledna zelba)

p.s.
boite na kenija bea slucajni....

Dajte mu be psihoanaliza i ne go terajte da legne na kauc pred toa aman

Nebojsha srce si otsea kako dobijam zeleno ti go preprakam tebe ako ostanes

Има некој антипсихотици на лагер?

Ја преместив темава во Чек дис аут, нема потреба да иде во Канта.

Ostani be ne li gledas deka si top tema na kajgana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Abe ostani ke ti napraat spomenik ko na Jordan aman ostani ... sto si budalce ke stanes eptem popularen i ke najdes nekoe devojce so naucnicki aspiracii ko tebe ... ostani

ова ми делуе ко опроштајно писмо :pos: немој бељи некои да си направил:pos:

Ako si otides koj ke pomogne da se doznae vistinata za coekot koj na pravdi boga e u zatvor sea ?

Nikoj

Negoviot zivot zavisi od tebe ..bidi human reci ne na zaminuvanjeto

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom