(Не) Требаше... - се каете ли за нешто?

• Креатор на темата Креатор на темата Miss_sixty
  • Време на започнување Време на започнување
Да ама нема потреба тоа да ме замара животот продолжува и тоа што поминало не може да го смениме така да....:toe:

DA i toa kako za nekoi raboti ama otposle se predomisluvam i se vo red.

Се каам што не знаев да зачувам нешто што сега ми недостига.

Se Kaam Sto NIkogas ne Se Kaam...kako bilo kazano taka bilo storeno :) nema nazad

се каам за глупостите шо ги напрајв пред некој ден
cg.gif

"понекогаш најобичните зборови можат да ни зададат таква “шлаканица”, што не можеме да се освестиме со денови. Најмногу боли кога 2-3 зборови изговорени од другата страна, можат да ви ја урнат сликата за таа личност, а истовремено да се посомневате во она што сте го имале и во целата смисла на времето поминато заедно. Кога еднаш ќе се изговорат такви зборови, нема враќање назад. Не вредат ни илјада извинувања, затоа што тоа што ќе се скрши толку силно, не може да се залепи." (извадок од каде вечер)

Се каам за ова, ова ми се случи.

Se kaam sigurno i za moi postapki i za doverba dadena na luge koi ne ja zasluzuvaat. Ali od se za sto se kaam sum naucila nesto licno za mene i sum dobila iskustvo plus, taka da mesto vo propast toa za sto se kaam si go pretvaram vo nesto pozitivno. Mislam deka toa e najdobar pristap vo zivotot.

Не! Има работи за кои не сум горда шо сум ги направила или сум можела да ги направам многу подобро, али у моментот не сум размислувала на тој начин, така да..... :toe: џабе ми е сега каење!

Не се каам...Затоа што никогаш не сум повредила никого...На никого не сум му згрешила...Само мене ми згрешиле...And yeah, I'm fucking perfect:pipi:
Ух, а спомнав ли дека верувам дека сум Бог?:icon_razz

ada напиша:
Не се каам...Затоа што никогаш не сум повредила никого...На никого не сум му згрешила...Само мене ми згрешиле...And yeah, I'm fucking perfect:pipi:
Ух, а спомнав ли дека верувам дека сум Бог?:icon_razz
Ете гледаш,каква коинциденција!!Разликата само е во тоа шо јас не верувам дека сум бог!!

Се кааам...се кааам.....заеби не можам да кажам...не бе, не може да искочи од мене...
како и да е СЕ КААМ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom