(Не) Требаше... - се каете ли за нешто?

• Креатор на темата Креатор на темата Miss_sixty
  • Време на започнување Време на започнување
Нормално,па секој човек во животот прави грешки и кога ќе сфати дека она што мислел дека е правилно всушност не е,се кае за тоа што го сторил,па зошто да бидам исклучок и јас?Сум направила многу работи што кога ќе ја премотам лентата сега,си велам-како сум можела да го направам ова?Само...нема враќање.Премногу каење не е на арно.Треба да му свртиш едноставно грб на сето тоа и да си продолжиш по патот.Еве јас на пр.се каам што пред некој ден јазикот ми беше побрз од паметот,и за тоа се каам многу зошто досега ми се немало случено нешто слично.Но ако знаеш да си ја признаеш грешката и да побараш покајание...:) тогаш си се што претставува една совесна личност со маани и доблести.

единствено нешто за што се каам е тоа што немав(м) доволно храброст да го викнам на кафе тој што ми се свиѓа.

Лелееее се каам пред еден месец шо се испијанив толку многу па играв сред цел бар со Сања тигрица. Арно шо м и текна на па за 20 сек. се тргнав

Ne se kaam za nisto se sto sum napravila sum go napravila toa od zelba a sega i da ne mi e tooolku merak ili uvbavo za istoto ednostavno go ostavam kako spomen no ne se kaam:):)

epa sea veruvam vo karma i zatoa ne se kaam posto ako ne se slucelo toa nesto drugo ke se slucelo

За многу работи се каам...Ех да можам да го вратам времетооо...

Не се каам за ништо.Имено моите постапки (какви и да се) ме довеле до тука кај што сум сега.

Pocnav da se kaam za mnogu raboti vo posledno vreme, izgleda sozrevam, se nadevam deka e taka

se kaam sto ja zasakav ama nemozev protiv srcevo :). ah ..toa te sakam me izdade pred vreme..

Се каам што сум пропуштила некои прилики да направам некои работи што веќе немам шанса да ги направам...

Се каам што прднав сега па мора да станувам да отворам прозор зошто пече на очи:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Се каам само за една работа што ја направив и нема враќање..ама тоа е кај ми беше паметот тогаш....ама нема врска било што било и така нема враќање па не се ни замарам веќе...ама од грешки се учи
а за други ствари што се каам....тоа се секојдневни глупости..

Цел живот се каам што многу им верувам на луѓето.И секогаш имам надеж дека има уште обзирни.Никако да научам некои работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom