Не станувам без кафе!

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување
нема шанси да пијам кафе веднаш откако ќе станам. ако сум прва смена, кафе пијам после школо, а ако сум втора - пред да тргнам у школо :) за викенди првото кафе ми е пола саат или саат после доручекот :)

Пијам кафе само во друштво,а како што каснам секојпат уште кафе насабајле ми фали :nesum:

Од кафе само турско СТРОГО НЕ! другото е добредојдено иако во мали дози, односно поретко пијам. Најчесто нес ама не секојдневно онака кога ми се пие кога ќе му мавнам мерак за пиење.:baeh:

Dve a nekogas i tri golemi sholji mi se pojadok i rucek!
Sekoja goltka mi e zadovolstvo, zatoa gi ljubam utrata!
Kafeto na utro mi e eden od omilenite delovi od denot...:smir:

Јас го пијам кафето оти обожавам кафе...
Никогаш не ми помогнало да се рассонам или да останам будна цела ноќ
На факултет почнувам од кај 9 или 10,а јас сум обавезно станата сат и пол пред то.
Не за кафе, туку да имам време за се, па имам време и за едно кафе, ама кажав не го пијам за да се рассонам

se razbira nautro prvo kafence pred TV ili pred PC citanje ( gledanje ) vesti sto ima novo pa onda sve ostalo

зависник не сум не осеќам потреба едно станување па кафе денес можим да поминам и да не пијам а се случува и по 10 да испијам а шијам црно без шекер наздравје кафе

порано кафе не кафе не ми праеше разлика...сега....аууу...сега без кафе неможам да се расонам...

bez kafe ne otvarav oci sega nasto mi pravi problem so zeludnikot i eve sega si pijam caj

цел ден ми е поспан ако не се напијам кафе на сабајле и тоа не кафе набрзинка него за мене пиењето кафе е цел ритуал.
си имам посебна шољичка дома и таа ми е мерка за кафе(икој друг дома несмее да пие од неа),си ја полнам со убаво турско кафе без шеќер и си го пијам пополека голтка по голтка цело време држејки си го филџанот во раце осекајќи ја пријатната топлина која излегува од него.
шо да кажам си го сакам кафето.

Обично не се будам со кафе, се будам со вода. Денес за жал се разбудив со Fervex.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom