Не сакав, ама засакав

• Креатор на темата Креатор на темата Sungerot Bob
  • Време на започнување Време на започнување
Ова некоја нова населба ви е во Скопје, нешо као Кисела Вода? :D
Или Кисела Јабука :D Това е наше Скопје :pos: Колку сум се смеел кога ми имаат кажано дека и во кисело млеко ставале шеќер ама пази работата е што не е еден човек туку од повеќе луѓе го имам тоа слушнато :D

Печурки, порано кога ги гледав ми се гадеше но сега не јадам пица без печурки :)

Маслинки кечап и цвекло. Кечапот и сеа ми одвратен, ама мала количина за во тост е сосема ок.
За цвеклото како мала си правев филмови дека се парчиња месо во крв. Маслинките пред тоа ми беа повеќе горчливи.

Покрај гравот како мал не јадев ниту сирење, кашкавал а сега најмногу ги јадам. Јебем ти живот ти јебем.

Грашок никад не сум го сакал и нема да го сакам, незнам зашо..

Кашкавал.
Се откажав уште од мали нозе, кога ми направија тост и мене ми се растегна кашкавалот. Тоа беше крај помеѓу мене и него. До пред некое време почнав онака во ладен сендвич да го ставам, па некако полека ми влезе во исхраната, но многу количински се' уште не можам да јадам.

Јас се извинувам за оф топик, можете да ме бришете ако сакате :D

Јас го обожавам мирисот на варено млеко :love: Порано дома само такво имавме зашто беше многу поефтино, а ние сите се давевме во млеко :pos:
Чисто информативно, имаш коска скршено во животов? :)

Не :), за среќа немам ништо скршено до сега, само изместување на зглобови (што ми се случува доста често).
Но, имам недостаг на калциум, повремено пијам таблети Ca.

Јас грав никако неможам да јадам незнам зошто ми се гади ми иде да повраќам :)

Не :), за среќа немам ништо скршено до сега, само изместување на зглобови (што ми се случува доста често).
Но, имам недостаг на калциум, повремено пијам таблети Ca.

Така и си мислев за калциумот. Добро е што немаш скршено коска :)

Полжави од самата помисла ми се гадеше НО кога ги пробав го пронајдов рајот :cool:

Грашок! Лукот не дека неможам да го јадам или дека после ќе ми мириса здивот едноставно немие вкусен за разлика од кромидот кој би го јадел со се што е можно.:)

Кајгана, Белката од пржени јајца, Штавелот од штавел сармата, Зелката од класик сармата .. :facepalm: #Douche

А обратен ефект доживеав со боранијата и спанаќот. Како мал ги јадев, а сега не можат да ги смислам. :unsure:

Нејќев лимун, ко мала кога бев болна со сила ми го пикаа у чај нејќев да го смислам, ми беше јако кисел..А денес ги обожавам...
А за остало сеуште не ги јадам истите ствари ко и малечка што нејќев да ги мириснам, као на пр, грав, лук, кромид, пача, мекици, пирошки, мрсни јадења што тече зејтин од нив, и чорби со запршка...и ден денес не можам да ги смислам..бљак

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom