Не сакам девојка

• Креатор на темата Креатор на темата Arhangell
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 април 2012
Мислења
108
Поени од реакции
22
Повеќето од моите другари си испофатија женски,единствено што ме плаши е тоа дека еден ден сам ќе треба да запознавам нови девојки,да ги носам дома,да ги сексам...сакам додека сум во оваа воздраст да го изживеам тој да не го речам расипнички живот,со многу алкохол,жени,забави...но доколку сите си фатат женски,ќе нема тоа со кого да го правам,сте имале ли слични искуства,споделете тука! ;)

Не мора да бидеш во врска со некој за да ,,сексаш . а на која возраст си?

Повеќето од моите другари си испофатија женски,единствено што ме плаши е тоа дека еден ден сам ќе треба да запознавам нови девојки,да ги носам дома,да ги сексам...сакам додека сум во оваа воздраст да го изживеам тој да не го речам расипнички живот,со многу алкохол,жени,забави...но доколку сите си фатат женски,ќе нема тоа со кого да го правам,сте имале ли слични искуства,споделете тука! ;)
Maлку контрадикторен ми си. Или сакаш да кажиш дека сега не сексаш туку шеташ само со многу жени, а после че сексаш ко че си сам или?

Колку шо разбрав неќеш твоите другари да си имаат жески пошо ти си сам и досадно ти е.
Епа скарај ги твоите другари со женските ич оноа да не те боле и имај расипнички живот со алкохол, леванка и десанка. Ќутук.

едит: сеа прочитав дека си тринаестет години...
ова шо го пишав горе не важи. Ако истото го мислиш и кога ќе бидеш 18 прочитај го.

а бе не го заебавајте момчето или детулево споделете му искуство инаку ќе стане педер и после ние ќе сме криви ;)
он топик: како беше прашањето на темата?? А да, не се занесувај со многу женски тоа го има само на филмови додека реалноста е поинаква освен ако имаш многу пари или татино синче си и тоа пак не е како во филмовите инаку женските со или без Дилдо ќе те дупи во здрав мозок и на крај добиваш хемороид ;)

Е добро де, не мора да значи дека ако имаат женски твојте другари нема да продолжат да одат на журки со тебе и нема да им шета раката/јазикот/итоадругото кај други женски. Оти нели викаш на таа возраст сте биле.

А не сакаш да имаш женска зошто ќе треба да ја сексаш ?

Мислам не е проблем, тука сме да помогнеме.
Јас радо би го правел тоа за тебе :)

Фала на успешшниот разговор. :)
Maл си да користиш иронија толкава :)
Кажи кое ти е прашањето точно ,убо сконцентрирај се, вдиши длабоко и напиши го повторно, ама разбирливо важи?

Maл си да користиш иронија толкава :)
Кажи кое ти е прашањето точно ,убо сконцентрирај се, вдиши длабоко и напиши го повторно, ама разбирливо важи?
сака да секса ама неќе да е со девојка. :confused:

Хаха,доброооо
да речеме дека сум 13,
дали е лошо тоа што го кажав или вие сте несреќно женети момци,па тагувате за моите 18 години ? :D
Секако дека сме љубоморни на твоите 18 години, кој не би бил, јас имав 18 уште во социјализмот, и да имам ко тебе сега 18 години - би се пропедерчил - барем привремено. Сега ми е касно но ете ти совет, пробај, експериментирај, испуши му го на некој добар другар, подај му се пасивно, нек те зајава, опни му го и ти, млад си и сигурно ќе ти биде забавно (веројатно додека ова го читаш веќе ти се укрутија брадавиците и несвесно се галиш) Сега е тоа модерно и нормално, не оставај на старост да се прашуваш како е, туку тогаш да се сеќаваш со осмех каков е вкусот на машкото семе или чуството на тврд орган длабоко во тебе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom