(Не)омилени ТВ фацки!?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Добри:Марко,жарко,ненад,тони,ивана(ексклузив)
лоши:Бојан 13,зоки,тој од 4 сезони

Тони Михајловски и Миленко Неделковски. Многу се смешни :pos2:

„Зоки-крема“, тој таков КуРоглав, Франкештајн,не сум сретнал УУУФФФФФ

Зоки БЕЈБЕ!!!!!!!!!!!!!!! :pos2:

И нормално Весна Петрушевска (најголемиот АНТИХЕРОЈ) на сите времиња!

Не можам да ги поднесам
Тони Михајловски
Драган Павловиќ-латас
а ми се повраќа од Миленко неделковски!
пириод

Боки 13 дефинитивно... после овој од А1 шо водеше Фаци ... а најомилени ми се Тони Михајловски и Игор Џамбазов ...а може и баткото од 1 на 1...закон се 3ката ... баш би сакал да ги видам во една емисија ... :) да не заборавам да го пофалам и Миленко Неделковски :)

Тсаци Паковска,Боки,Вучич итнт(се разбира најнеомилени)

Зоки Главучот,Миро Кацаров и Боки 13

Ја освежувам листата со Жаре Береберот, сега откако стана и званично ТВ фаца, исто така би го навел и диџејшортипиемси кој се почесто почна да труе на телевизија, и оној Зоки од фаци, да му го ебам тој сурат умрен, има бре некоја неверојатна дарба смрадов да ми го дигне притисокот многу ефектно, како може да е таков....никаков!!

уште еднаш би сакал да им посакам коњ да ги испоебе у гз копилињата што ни ги укинаа ХРТ ОБН и Нова

najodvratni???Pa...Lila,Bojan onoj 6o go puknaja od 4otek a najomileni nemam od makedonija za od kaj nas se soglasuvam so Fortune...
Aj kaj vas Ohrigani ami kaj nas Prilep4ani
BLJAK :zid: da se tresni6 od zemja:!
Koj se soglasuva so mene deka Jim Carry e najjakata faca na svetov eden i edninstven na 4oekov mu se :cuc:

Oмилени:Тони Михајловски,Марко-Дај побрзај,Јанко-Јади бурек и онаа што води вести на Сител,Ивона Талевска мислам беше :)

Неомилени:Бокица-13 (свински грип) Зоранче од Крема (вазелин) и сите што се ко нив такви педерастични...

И ј а користам оваа пра прилика да го поздравам Зоранчето такозвани Голем бучук со сликава...:pos2::pos2:

2l9s2h3.jpg

НЕомилени: Зоки - чело, Вучич, Бокица и сите што ги водат оние грдине квизови „Пари на куково лето“. :)
Омилени: Марко, Тони Михајловски, Игор Џамбазов, Жаре и Лила (:drk:).

Денеска сум нешо расположен па само ќе фалам. Вистинско ама баш вистинско освежување е Жаре(ама не тој фризерот), заборавете на Тони, Дејо, според мене Жаре е единствен кој може да му се приближи на Игор Џамбазов.
Трендо, најинтелигентен водител во Македонија, со одлична смисла за хумор.
Катерина Тодевска, единствена водителка која има нешо паметно да каже.

Oмилени:,Марко-Дај побрзај,Јанко-Јади бурек,Тони Михајловски,Жаре Еден на Еден,Игор Џамбазов,Трендо:cuc:

Неомилени:Боки-13 Зоран од Крема Латас и она од бел бумбар:pov:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom