(Не)омилени ТВ фацки!?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
листата е долга: маријана-backstage, иванна-exclusive, латас, тони михајловски ..

Не можам да го поднесам тој од А1, Зоки мислам дека се викаше, одма мењам канал ако го видам. А од омилените Тони Михајловски и Хелена Роза :kesa:

само Ненад од exclusive го поштуем..а да и жаре:cheeky2:

Во задно време која програма и да ја пуштам го гледам Панчо. Дефинитивно еден од неомилените фаци.

Уф... мене Ненад ме нервира, се понаша како дебил. А Жарко го заборавив... еден од најдобрите млади водители кај нас. Човекот зрачи со харизма.

*Неомилени:
се разбира педерите Боки и Зоки .. Латас .. оние од Ќари Пари и слични срања ...
*Омилени:
Тони, Џамбазов, Жаре и Марко :)

Неомилени:боки педерчето
Омилени:игор џамбазов тони михајловски.

Омилени тв - фаци Игор Трпевски и татко му Бошко.

Ако се согласувате со мене, а посебно ако не се согласувате со мене, бујрум тука :pos2:

Смрт ми е коа го глеам оној на а1 со наочари еден дебел со онаа Сузана у емисија не ми текнува како му беше име:S И оној од кулинарско шоу на а1.Јадење .... доека не заврши емисија:(

ЗОКИ од А1 :tapp::tapp::tapp: тој треба да го затворат некаде, плаши мали деца, а и колешка негова демек скандалозна, перверзна и без влакна на јазикот, но со уста полна нешто друго:pusk: Хелена Роза, па кучкарката Мелита и со неа во пакет нежниот Дадар, онаа неписмената на backstage, Боки..............

Добри: Тони, Део, Татјана (А1), Жарко (1 на 1), Ненад (ексклузив)
Лоши: Вучич, Латас, Боки Тртен, Мелита, Хелена, оној од 4 сезони не ми текнува како се вика, Маријана (бектејџ), Иванннннна (Ексклузив), Зоки - кремА, Лила ______ска, овој со води НЗС, Миленко Неделковски и сите што се преценуваат и што се болно партиски обоени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom