(Не)омилени ТВ фацки!?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа го заборавив Драган Вуќиќ во мојата листа. Типот ти е мултифанкшнл, од пејач до водител, башка кога се емитуваше Вашите 5 минути, студиото му беше како бакалница, со паштетите и Минас кафето на маса. Имаше и избор на мисица секоја емисија ако се сеќавате:pos2:

Јас ги заборавив во мојата листа
Маја Грозданова Панчева
Маја Вукичевич
НЕ МОЖАМ ДА ГИ ПОДНЕСАМ

Изгледа го заборавив Драган Вуќиќ во мојата листа. Типот ти е мултифанкшнл, од пејач до водител, башка кога се емитуваше Вашите 5 минути, студиото му беше како бакалница, со паштетите и Минас кафето на маса. Имаше и избор на мисица секоја емисија ако се сеќавате:pos2:

Катерина...не се прави многу фина..

Пејачов со текстови какo Драганче од Лескоец:pos:

Oној што готви на А1, мајке ми не го можам бе. Менче Атанасовска - Точи, Билјана Секуловска, и на Viva Магазин водителката. Џиз`с. :icon_eek:

Oној што готви на А1, мајке ми не го можам бе. Менче Атанасовска - Точи, Билјана Секуловска, и на Viva Магазин водителката. Џиз`с. :icon_eek:

Еј и тој не можам да го сварам.Антипатичен ми е.И секако, Боки13 го додавам во најомразените тв фаци:)

и го заборавив МАРКО од ''Нафурај Се'' луд типац :vozbud::vozbud::pos2:

Не можам да ги гледам оние водителките на Брзи пари и др исти такви квизови...:nenene:

Да бе и ја ги забораив тие дебилките од кешоловец и слични. Не го спомнав ни Миленко а ни тој гадот што готви на А1. Абе ко ќе видиш пола и поише од ТВ фацкиве ме иритираат. :tapp:

1.Латас :tapp: органски човеков не го поднесувам
2.Драган Вучиќ...види бр.1
3.Ирена Спировска-незнам ама ме нервира цурата :toe:

Драган Вучиќ секогаш ми беше антипатичен. Се сеќавам на Вашите пет минути и на мисиците Џену грл ме потсети. Вриеше од убавина во тоа студиото. И по дома се движеше со таа емисија мислам, во секоја општина?! Како и да е, одамна било и сега е факт дека гасам телевизор кога ќе се појави на екран.

Мелита во последно време воопшто не можам да ја поднесам. Многу ми е некако препотентна, се лигави кога зборува, а и насмевката од осмица до осмица тешко и ја поднесувам. Имаше време кога нудеше квалитени емисии и сакав да ја гледам, но многу Експлозивности мислам дека лошо и влијаеа. Кокошки во студио, лезбо удварања, лажни полицајци, што побогу е следно, ако воопшто има?

Водителките на квизовите како оној што се емитува на Канал 5 (не знам ни како се вика) не ги ни перцепирам, иако понекогаш се прашувам дали сеуште постои народ кои им верува кога гласно убедуваат "Јавете се, не чекајте друг да ги земе парите"

Сузана Турунџиева, Маја Поцевска (од Сител што ја води незнамкакосевика емисијата), од Ексклузив не Жаре, тој другиот интервјуа и репортажи што прави (помагајте со имињава се губам:uvo:)

Обожавам да гледам вести на А1 ама... само кога економија води Горан Петрески. го обожавам

Латас и Драган Вучич - ван конкуренција, кој од кој поголем СЕЉАК (карактер нормално)!
Еден пешлак од а1 ексклузив, ко од Чернобил шо е, башка и оној куварон шо пече пиперки (едно мало дебело шо си мисли дека знае да пее), ме нервира и една црна никаква на сител шо води вести, демек им лиже чмаровите на владава јавно, оној Славе од канал5 шо води спорт - љољ, на нерви ми иде колку е ташак и Стево од телма - ради него прекинав да глеам Калчо лига, стрикно на обн :pos: Јанко свињата искомплексирана шо јаде го*на само, оној Питар исто шо водеше на канал 5 едно време со една цура добра, вртелешка, абе многу се ај доста....

А го почитувам Миленко - формула 1 на канал 5, младичот знае да искоментира некад, иако има тешки испади на повеќе пати!
И Калински нормално коа коментира ЛШ :pos:
btw и Ирена Спировска ја сакам, а и Сузана ал Салкини дури водеше ексклузив! :vozbud:

Драган Вучиќ дефинитивно гној над гноевите

Сите освен Марко,Игор Џамбазов,и Тони Михајловски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom