Не лути се човече

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
дајте инвитејшн беееее:kesa:

отсега и без инвитејшн
па навалете :tv:

imam problem,se registrirav i mi go izbrisa accauntot

imam problem,se registrirav i mi go izbrisa accauntot

Треба да го верификуваш во рок од 24 часа во спротивно ти го пришат а за да го верификуваш треба да пратиш SMS порака пишува во мејлот што ти го праќаат одма по регистрацијата.

Jas ovde ne mozev da se snajdam...a ako sakate moze da igrame neluti se 4ove4e na igrajmo.se

a bre ovie denovi neke da se vcita stranata so e prob samo kaj mene e ili i kaj dRiugi im se ima sluceno...

Играва е обновена и пак може да се игра само бара регистрација. Но не е дозволено да се креира нова соба додека не поминат 24 часа од регистрацијата и не можеш да пишуваш во chat, јас креирав јузер пред некој половина час и на mail ми стигна порака дека ако сакам да ги отклучам тие опции треба да пратам SMS со код, го пратив кодот на дадениот број и ми пишува дека пораката не е пратена и пак ми се оневозможени.
Ќе чекам до утре ова време значи...

Ако некој сака нека креира јузер, па да играме? :)

Edit: Сега можам да креирам групи, ми ги отклучија опциите.
Нема кандидати за играње? :(

совет: Не играјте сс жути :pos2::pos2:

Ако сакате и на друго место да играте одете во страната www.igrajmo.se ( Мислам многу души ја знаат, ама јас кажувам за тие што не ја знаат :):)
И да, прво треба да се регистрираш и после ке се логираш и ке плешаш:):pishtoldz

Постои уште некоја страна за ваков вид на дружење?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom