Не лути се човече

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ајде јас ке креирам

соба kajgana
pass kajgana

Гарфилд Креира сега , Како и обично пасс кајгана и соба кајгана . кој сака може да дојде , Јас Гарф и Мицев сме таму :)

Edit : Смешки у пм , дојда и Еме , Вики и Богој_М дудлачи у пм :))) кој сака на гости нека дојде :))

Heeeeeey :)

Da ne saka nekoj da igra ? :) aj ke se stam u soba KAJGANA .. pass: kajgana

Сака некој да игра? :)

Мене ми се игра.... :)
Правам соба кајгана,со пасс кајгана231 за да не дојдат непожелни личности. Те чекам ема таму,ако сака некој друг да се придружи,побрзајте :)

Израмнето Мики. :)

Многу ја сакаше коцката првата рунда па затоа победи...ние од почетокот кога игравме заедно си броиме у големо колку сме па се израмнивме на 2:2
Е после,втората рунда јас ја водев и тоа многу,ама ми падна конекцијата и не ја довршивме играта...па останавме на 2:2

Сега ќе продолжиме со играва,ако сака некој да се придружи,слободно нека повели
Соба:кајгана
Пас:кајгана1

Играчи:
Спајдер-Gothic_Angel(ова поради сестра ми,со нејзиниот јузер играм дека на мојот го заборавив пасс-от а она играше последна и е запамтен јузерот и пасс-от па автоматски влегувам)
Emma-_Еmma

Ajde ako mu se igrea na nekoj
Soba kajgana pass kajgana kako i obicno im w8ing.....

Koj e за не лути се човече нека доаѓа
Соба:Кајгана256
Пасс:kajgana652

Ај влагај кај мене и не ме заебавај:)
Со такви соба и пас влагаат непожелни личности меѓу кои и поранешни банирани од кајгана,како и личности што на среќа го погодиле пасс-от...така да ти влагај у оваа соба ако сакаш,ако не сакаш чекај у твојата соба

Ako ima nekoj za ... ja kreiraf sobata RETARDIRANI ;)
povelete

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom