Не јадете мајонез!

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
deka e steten majonezot DA ama e dobar za jadenje no jas ne go konzumiram mnogu,,i vie ne jadete mnogu majonez zasto ima masnotii eden kup...

do avtorot na temava dosta siri i nametnuvas tvoe mislenje ako tebe ti smeta majonezot ne znaci deka drugite ne treba da go jadat ako si nemaat problemi sekoj ima pravo so saka da pravi ako ne sakas majonez ne moras da jades aman

do avtorot na temava dosta siri i nametnuvas tvoe mislenje ako tebe ti smeta majonezot ne znaci deka drugite ne treba da go jadat ako si nemaat problemi sekoj ima pravo so saka da pravi ako ne sakas majonez ne moras da jades aman

Авторот е баниран така да нема да те прочита

I jas ne jadam majonez ne mi e ubav ama znam i mnogu problemi sum imala osobeno vo leto losa rbota e majonezot ama pa sea i4 da go isfrlam ne bas ako mi tekni nekogas ke si kasnam:vozbud:pa so saka neka e

мајонезо на секој не делува исто

Еднаш јадев од 7ца хамбургер и ми ставија ТОН мајонез.Ми го згадија и од тогаш веќе година дена неам стаено мајонез во уста,а нема ни да стаам пошо е најгрда ствар.:pov:

Јас јадам мајонез а Јајца не јадам .. Чудно ми е и мене ..:vozbud::helou:

мајонез со врат/печеница..........ммммммммммммммммм
мајонез во сендвич......................да
Инаку не сум некој голем љубител на мајонезот, не го јадам нешто многу ама кога јадам го јадам најчесто во овие две варијанти ама морам да признаам дека во лето не јадам мајонез од сендвичари туку единствено дома зашто не ми е баш сигурно.Инаку немам некои проблеми од мајонезот освен ако се прејадам од него навечер па ми е тешко зашто си знам имам осетлив стомак.А на кого не би му било тешко ако се прејаде?:baeh:

Мајонез јадам обично со брзата храна, а така по дома мама не купува оти било штетно..

Мајонез јадам обично со брзата храна, а така по дома мама не купува оти било штетно..

а од дека си сигурен дека не е расипан мајонезо сега летото не е сигурно така да дома ти е посигурно да јадаш него од сендвичара

Јас јадев многу мајонез, ама го откажав заради големата количина на калории и одам на малце подобра исхрана сега. Пак некогаш го конзумирам во мали количини ама ретко

УУУУУ мајонез, бог да чува....од 8 одделение немам јадено. Најпрво зашто ми е многу мрсен,а и одма ќе почнеш да се исфрлаш со акни и митесерии....ГРДО....

Ama i ednash se umira! Gledaj posovreme da bide da ne mu ja mislish mnogu!:majmun:
ја обожавам лепце паштета па мајоневце,со сиренце и патлиџанце,али затоа сега целулитце на газето,епа кој како милува

Мајонез е нешто најгн'сно на свет! Не знам како можат толку луѓе да го јадат... :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom