Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и мене ме изненади многу...баш сакав на плажа да одам утре...пу јзк...иначе шо има политичко во снегот?
btw,
Дали некој знае каква е проодноста до Шапка ?
сеа ќе дојде суисајд месаја и ке рече „еве снегот падна а вие пак бидете за груевски - закрепостени едни“:baeh:
иначе денеска си поминав закон на снегот, особено со кучето шо ми ја влечеше санката за нагоре
E sega me nasmea brat. Mozno e Suicidad Messija da veruva deka za toa snegot sto padna e vinoven nikoj drug tuku NIKOLA GRUEVSKI>
Лелееее..сироти односно кутри сдсмовциии
Дете голомеше..ги растури и сеуште ги растура..и им прави невиден ремет на сиротиве сдсмовци...како букарското собрание..и ги доведе на ниво на развој на албанската индустрија..хахаха ...
:tv:
Реков дека ОДАМНА не сме имале, а не дека воопшто сме немале толку снег! Ај присети се минатите години како било. Ќе наврне малку снекче колку да се раскалави и толку. Ова затрупа бе човече! :nesvest:Што ? Сакаш да кажеш дека одамна не сме имале 8 сантиметри снег ?
Гратскиве таковци можеби си помислија дека заради глобалното затоплување може веќе и камионите за ринење снег да ги продадат?!:pos2::pos2::pos2::pos2: