Не изненади ли снегот ?

• Креатор на темата Креатор на темата jamajka
  • Време на започнување Време на започнување
и мене ме изненади многу...баш сакав на плажа да одам утре...пу јзк...иначе шо има политичко во снегот?

Ги изненади само луѓето вработени во "Македонија Пат" :pos2::pos2::pos2:

сеа ќе дојде суисајд месаја и ке рече „еве снегот падна а вие пак бидете за груевски - закрепостени едни“:baeh:

иначе денеска си поминав закон на снегот, особено со кучето шо ми ја влечеше санката за нагоре

сеа ќе дојде суисајд месаја и ке рече „еве снегот падна а вие пак бидете за груевски - закрепостени едни“:baeh:

иначе денеска си поминав закон на снегот, особено со кучето шо ми ја влечеше санката за нагоре

E sega me nasmea brat. Mozno e Suicidad Messija da veruva deka za toa snegot sto padna e vinoven nikoj drug tuku NIKOLA GRUEVSKI>

E sega me nasmea brat. Mozno e Suicidad Messija da veruva deka za toa snegot sto padna e vinoven nikoj drug tuku NIKOLA GRUEVSKI>

Лелееее..сироти односно кутри сдсмовциии
Дете голомеше..ги растури и сеуште ги растура..и им прави невиден ремет на сиротиве сдсмовци...како букарското собрание..и ги доведе на ниво на развој на албанската индустрија..хахаха ...
:tv:

Лелееее..сироти односно кутри сдсмовциии
Дете голомеше..ги растури и сеуште ги растура..и им прави невиден ремет на сиротиве сдсмовци...како букарското собрание..и ги доведе на ниво на развој на албанската индустрија..хахаха ...
:tv:

Bidi pojasen:Koj e dete golo mese a koj se sdsmovcite

Што ? Сакаш да кажеш дека одамна не сме имале 8 сантиметри снег ?
Гратскиве таковци можеби си помислија дека заради глобалното затоплување може веќе и камионите за ринење снег да ги продадат?!:pos2::pos2::pos2::pos2:
Реков дека ОДАМНА не сме имале, а не дека воопшто сме немале толку снег! Ај присети се минатите години како било. Ќе наврне малку снекче колку да се раскалави и толку. Ова затрупа бе човече! :nesvest:

патен правец ресен-охрид синоќа беше скоро не прооден освен со џипови....и слушам изјава од Македонија Пат Снегот не изненади :kesa: хахахаха овие бе нормални ли се кога нема да ги изненади во јуни месец??? па морав пешки да излегувам

Па јас не знам кога не не изненадил секоја зима нас не изненадува снег

море со душа го чекав снегов... Он мене не ме изненади шо падна..
МОЖЕ ЈА НЕГО ДА ГО ИЗНЕНАДИВ
(коа му викнав со лопата го средив цел снег у двор шо ми падна... он на менеу двор ке ми паѓа !!!)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom